Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Джъстин очаква първо бебе

Феновете на Джъстин тръпнат в очакване на първото бебе Бийбър. Напоследък все по-често се говори, че Хейли е в напреднала бременност и след три месеца на бял свят ще се появи наследникът им.
Началото на съмненията тръгнаха още преди няколко месеца, когато Джъстин публикува разтапяща снимка с бебе в ръце и шише с биберон. Бебенцето бе негова племенница, но това не попречи да се родят спекулации около евентуално негово бебе и купища пожелания това да се случи скоро.
Надеждите за наличието на бебе се подсилват от циркулираща в социалните мрежи публикация, в която е написано, че Джъстин и Хейли очакват дете и бъдещата майка е в шестия месец. Публикацията е на водещата по SiriusXM HITS 1 - Саймън. Това предизвика както радостно очакване у част от феновете на евентуалните бъдещи родители, така и остри критики към Саймън, която си е позволила да оповести нещо, което е много личен момент за всеки родител.
Първите съмнения за евентуална бременност се появиха преди време, когато двамата се появиха на снимка, при която Джъстин и Хейли са обгърнали нежно коремчето й, деликатно изпъкващо под тясна бяла рокля.
На всичкото отгоре двойката пропусна култовото модно събитиe Met Gala в Ню Йорк - нещо, което едва ли биха направили, ако нямаха много уважителна причина.
Съмнение дали е бременна Хейли буди и последната публикувана снимка в профила ѝ в Instagram, където е с огромно черно сако, с видимо много по-голям размер от необходимото. Крие ли се малко съкровище под него, предстои да разберем. Според изчисленията на феновете на семейство Бийбър, има-няма още 3 месеца...телеграф

Публикувана на
10 Май 2024 година