Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 4740 пъти

Овен
Ден на емоционални предизвикателства. Луната от Рак е в конфликт с Марс от Овен. Не отивайте в крайности и внимавайте с алкохола, особено ако се налага да водите преговори, да защитавате свои или чужди тези и позиции и да участвате в публични изяви. Печелят тези, които няма да ударят с юмрук, а ще подадат ръка. Трети лица ще се опитват да провалят връзките ви.
Телец
Чудесен ден, тенденцията е всичко да се подрежда благоприятно за вас. Ще изживеете щастливи моменти на приятелство и близост. Пътувайте, водете делови разговори, с успех съчетавате полезното с приятното. Може да се разберете за важни договори, поръчки и доставки. Предстои и вечер на бляскавите идеи. Слънцето е в точен съвпад с Уран, ще ви просветне пред очите.
Близнаци
Томина неделя. Чудесен ден за срещи, всички сме на пазара, където оглеждаме и ни оглеждат, търсим нови перспективи, нови хора и възможности. Подайте ръка на тези, които цените и обичате. Покажете верността си и я докажете. Прави се преглед на наличностите, планира се бъдещето в дългосрочен план, а някой вече се жени. Диетите са противопоказни, не се пълнее, хапнете си сладко.
Рак
Днес сте на точното място сред свои хора и приятели. Пътувайте в посоката, в която нещо ви привлича и тегли с голяма сила. Ден на подадените ръце, на сърцата биещи един за друг и един до друг. Ще има и емоционални моменти, някой ще си поплаче и дано е от радост. Родените във втората декада изживяват пикове в настроенията. Не се ограничавайте в храната, няма да напълнеете..
Лъв
Чудесен ден за пътувания и запознанства. Покрай удоволствията ще свършите и чудесна работа, ще водите перспективни разговори и може да се договорите за бъдещи съвместни инициативи. Постарайте се да блеснете и привлечете погледите, обърнете внимание и на чуждите разговори. Може да попаднете в ситуация, в която ще се окажете свързващото звено или партньор за други двама.
Дева
Днес всеки контакт е важен. Не отклонявайте покани, протегнете ръка и ще получите нужната ви подкрепа и съдействие. Печели честната игра. Ще ви заблуждават, ако сами лъжете и заблуждавате, но ако играете по правилата ще получите помощ и съдействие за постигане на големите си амбиции. Правете това, към което изпитвате афинитет. Яжте каквото и колкото ви се яде, днес не се пълнее.
Везни
Днес конфликтите се разрастват особено за родените във втората декада. Луна и Марс са в рисков аспект към Слънцето ви. Един стяга куфарите и заминава без да ви пита, а друг пристига в неподходящ момент. Ще си спестите проблеми, ако успеете да обърнете на майтап всяка ситуация. Казвайте с усмивка неприятните факти и истини и се опитвайте да разведрите обстановката.
Скорпион
Пътувайте, гостувайте и канете гости. Ден на полезни срещи и информации, които ще помогнат да влезете в нова творческа и бизнес среда. Идете на приятелските купони и тържества. Някой среща бъдещите си спонсори на сватбата на приятел. Оглеждайте се, този ден ви води на точното място и ви поставя в подходящата среда за развитие на дарбите ви. Ръцете се протягат за прегръдка.
Стрелец
За днес се препоръчва да се доверите на инстинктите, да тръгнете в посоката, която ви привлича и да бъдете с тези, които ви радват, дори и да ви натоварват с проблемите си. Нищо да не се прави насила и против желанията на сърцето. Избирайте и храната си по каприз, хапнете си от любимото ястие и не се притеснявайте, днес не се пълнее. Пътувайте към приятни места и хора.
Козирог
Ден на рискови случайности особено за родените във втората декада. Луна и Марс са в конфликт със Слънцето ви. Сдържайте емоциите и не си позволявайте да действате импулсивно. Не водете преговори и по възможност не засягайте болни за другите теми. Където и да отидете ще бъдете обект на критика и атака. Не отговаряйте на обиди и предизвикателства, запазете неутралитет.
Водолей
Отпуснете си душата, радвайте се на живота, пътувайте, гостувайте водете преговори, стиснете си ръцете с важна спогодба и решение. Денят е благоприятен за работа в екип, за семейни сбирки и преговори по важните житейски въпроси. Печели съвместната творческа инициатива, ще намерите последователи и спонсори, ще направите крачка напред. Днес не се пълнее, хапнете си сладко.
Риби
Ден за приятелски срещи и визити, за подновяване на договори и брачни обети, за сватби и годежи. Тенденцията е всичко да се развива успешно. Луната е в брилянтен аспект към Сатурн от Риби. Падат някои задръжки и забрани, деца и родители ще се разберат лесно по спорните въпроси. Организирайте си пикник и хубаво похапване сред близки хора, днес не се пълнее.
telegraph.bg

Публикувана на
12 Май 2024 година