Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 5340 пъти

Овен
Добре е до обед да подпишете новите си договори и да участвате в съвместни начинания и сделки. Следобед се ориентирайте повече към разговори с чужбина и проучване на пазара. Родените в първата декада ще имат шансове и ще получат нужните протекции от шефове и екипи, а родените в третата декада ще губят позиции, ако не разчетат правилно чуждите послания и силите си.
Телец
На точният съвпад на Слънце и Уран в Телец ще се раждат бъдещите просветители и учители на новата епоха. Денят е зареден с изключителен магнетизъм. Може да попаднете на изгодна сделка и контакт, който в бъдеще ще ви обезпечи и постави в изгодна позиция в работата и в живота. Нищо не е за пренебрегване, хрумват ви бляскави идеи, които реализирани добре и на място ще носят дивиденти.
Близнаци
Днес разширяваме връзки и контакти, търсим места за нов живот, за работа и учене в чужбина и се настройваме на промени и пътувания. Подайте документи, направете нужните резервации, огледайте места и терени, на които да се развивате и преговаряйте с потенциални спонсори за съвместна дейност. Кандидатствайте за финансиране по държавни и европейски проекти.
Рак
Ден на гениалните творчески идеи. Слънцето е в точен съвпад с Уран в знака на Телеца, а това положение ни насочва към полезните за бизнеса ни варианти в бъдеще. Постарайте се да реализирате всяка хрумнала ви идея. Не е изключено един ден от нея да имат ползи деца и внуци. Някой заминава за чужбина, а друг получава покани и предложения, които ще му решат материалните проблеми..
Лъв
Луната навлиза в Лъв и застава в опозиция на Плутон от Водолей. Ще срещате силна опозиция не само на работното място, но и сред роднините, с които имате имотни делби. В момента всеки се стреми да завладее нова база и позиция и не е склонен на компромиси. Преговаряйте директно и без посредници. Предаденото чрез трети лица ще води до интриги. Не правете изявления и коментари
Дева
Днес е точният съвпад на Слънце и Уран в хармоничния ви Телец. Това е аспектът на гениалните прозрения засягащи развитието на бизнеса ви. В най-изгодна позиция са родените в третата декада. Явете са на прослушвания и конкурси, кандидатствайте за странично финансиране, преговаряйте за повишение на заплатата, но внимавайте да не ви използват.
Везни
Днес може да се намери подходящото и устройващо всички решение. Слънцето е в съвпад с Уран, а този аспект ще доведе до мълниеносни промени в отношенията, до рокади и срещи, които ще помогнат да се стабилизира положението и двете страни да се споразумеят. Приемете протегнатата ръка и направете компромисите, които се очакват от вас. Идва и предложение от чужбина.
Скорпион
До обед се натрупва напрежение, случват се събития, които провокират мълниеносната ви и първосигнална реакция, а в такъв момент може да направите грешка, за която да съжалявате. Родените в първата декада издават чувствата и плановете си и влизат в конфликти. Може да направите неприятни разкрития, след които приятел ще се превърне във враг. Не бързайте да съдите.
Стрелец
Навлизате в силен тридневен период. Луната навлиза в хармоничния ви Лъв и ви води на среща с качествени бизнес партньори. И шефовете ще са благосклонни към предложенията и желанията ви, а връзките с чужбина ще дават възможност за бъдещо сътрудничество, за учене и съвместна работа. С приетите в този ден ангажименти повишавате личната си квалификация и вдигате нивото.
Козирог
Съдбата завърта колелото и ви дава шанс да прозрете бъдещето, да видите в перспектива дейността, с която се занимавате или започвате. Слънцето е в съвпад с Уран в хармоничния ви Телец. До пет дни ще има благоприятно развитие на важен за вас въпрос в бизнеса и деловите връзки. Преговаряйте, подпишете договори, търсете контакти с чужбина и планирайте инвестиции.
Водолей
Днес материалните проблеми натежават. Меркурий навлиза в нехармоничния ви Телец и поставя ребром въпросите за оцеляването ни. Ще се окажат спасителни връзките ви с приятели и близки в чужбина. Слънцето е в съвпад с вашата управляваща планета Уран, все ще измислите нещо, което ще се окаже спасително и важно за момента и ще донесе предимства в бъдеще.
Риби
Ден на просветление, Слънцето е в съвпад с Уран планетата на прогреса и творческия импулс. Луната от Рак е в чудесен аспект с Нептун от Риби. Този ден ще отключи залпово вдъхновение във всеки от нас. Родените в третата декада са на водеща позиция и лесно откриват мотивацията в поведението на околните. Не създавайте интриги, не споделяйте свои и чужди тайни и намерения.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Май 2024 година