Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Шофьор по линия 21 нарече пътниците „катъри“, изхвърли ги

Шофьор на автобус по линия 21 е изхвърлил пътници и ги обиждал. Това твърди в своя публикация в социалните мрежи пловдивчанката Албена Ташков, която пътувала в рейса.
Сцените се разиграли към 17 часа вчера. Шофьорът ги свалил насред пътя, на кръстовището на бул. "Източен" и бул. "Мария Луиза", в посока "Тракия".

Причината - пътници си потърсили правата. "Продавайки ни мръсните и използвани вече билети, всички ние пътниците констатира ме, че не само са втора и трета употреба, но и от различни кочани. На всичкото отгоре ни наричаше "катъри", "Бай Ганьовци" и още много други", разказа Албена.
Шофьорът не пожелал да им върне заплатените пари за билет, отказал и да продължи курса си до "Тракия".
"Дори се нахвърли да удари пътник, който не искаше, като всички ни, да слезе от автобуса. Естествено не се представи, но фирмата много добре знае за скандалния шофьор, който всекидневно е с такова арогантно поведение към пътниците", твърди Албена.
С публикацията си в социалните мрежи тя моли за съдействие и адекватна реакция както от фирмата превозвач, така също от кмета на Пловдив Костадин Димитров и кмета на "Тракия" Георги Гатев.
"Не се издържа повече пътуването с този шофьор", завършва Албена.

Публикувана на
15 Май 2024 година