Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Зомбори гладувал като актьор, цанил се за барман

Владимир Зомбори на няколко пъти бил на крачка да се откаже от актьорската професия, тъй като изкарвал много малко пари и бил беден като църковна мишка. Признанието направи самият артист, който спечели 12-ия сезон на шоуто "Като две капки вода". Той за пръв път публично разкри, че преди години е работил като барман в заведението на Кремена Халваджиян.
„Битката да си един от най-добрите у нас, когато става дума за изкуство, трябва да се извоюва. Поне три пъти съм искал да се откажа – преди 10 години имах период, в който работих като барман с нощни смени, за да изкарвам някакви пари.
Нещата бяха много зле финансово. По това време бях актьор в Малък градски театър „Зад канала“. Но трябваше да си плащам наема, сметките, да живея, да излизам с приятелите си. По-интересното е, че заведението се държеше от Кремена Халваджиян, която тогава нямаше идея кой съм аз. Просто бях един от барманите там”, призна Владимир Зомбори. Той не спомена заведението, но най-вероятно става дума за бара на гърба на Народната библиотека Once Upon A Time.
"Бях в пълна дупка и започнах втора работа като барман. Аз тогава за себе си пари нямах, камо ли да завъртя гадже", смее се Владо.
“До ден днешен мои много добри и талантливи колеги не изкарват достатъчно пари. Ако не се завъртиш по телевизията, никой няма да разбере какво можеш и колко си добър. Имах късмета и шанса и да имам този телевизионен праймтайм, в който хората да ме забележат. Аз никога не съм губил вяра в себе си и не мисля, че ще се самозабравя. Обувките на славата са удобни, отварят се и врати, които предлагат интересни нови възможности. Благодаря на феновете си и на публиката“, коментира Владимир Зомбори.лупа

Публикувана на
16 Май 2024 година