Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Попиляха Тицин, пиара на ПП

Мрежата осъди антихуманното поведение на Найо Тицин, пиар на "Продължаваме промяната", след катастрофата с джип на НСО, при която загина човек, а в самия джип се е возил той и Кирил Петков.
Тицин публикува снимка на двата смазани до неузнаваемост автомобила и написа следния безумен текст: "Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня".
Възмутеният бизнесмен и члeн нa yпpaвитeлния cъвeт нa Eĸcпepтeн ĸлyб зa иĸoнoмиĸa и пoлитиĸa Никола Филипов светкавично коментира поста на Тицин така: "Този ypog снима, как кола, в която се е возил шефът му е убила друг човек. Дори на снимката се вижда убития човек".
И добави: "Няма такава сган. Няма такова дъно!".
А Борис Марков, бивш лидер на СДС, добави:
"Само на мен ли това ми звучи изключително цинично?!? "Да се случи през деня” е препратка към преживелите, т.е. жали се, че на Кирчо му се развалил деня, а не че има починал и тежко пострадал. Що за цинично и просташко отношение е това към инцидент с починал?! Ами дайте да газим всички, които нарушат правилника, да не ни развалят деня…"
Припомняме, че преди броени часове автомобилът на Националната служба за охрана, в който се е движел съпредседателят на ПП Кирил Петков заедно с пиара Найо Тицин катастрофира тежко, като при удара загина човек от другата кола, участвала в произшествието.

Публикувана на
16 Май 2024 година