Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Честно ли спечели подскачащата като абитуриентка д-р Щонова!?

Тазгодишните първи в танцувалното шоу „Денсинг Старс“ – Неделя Щонова и Атанас Месечков, се радват на пирова победа. Припомняме, че именно те грабнаха купата за крал и кралица на бала. Според масовото мнение обаче, танцовата двойка не я заслужават. Цената на победата им, са тежките обвинения в платен зрителски вот и загуба на фенове.
Огромна част от зрителите са категорични, че на финала във вторник е имало поне две двойки, които са танцували по-добре от победителите – Натали Трифонова и партньорът й Димитър Стефанин, и особено Дара с партньора й Джими Георгиев.
„Срамна победа! Аплодисментите бяха на запис, а публиката седеше онемяла и невярваща! Никой не се радваше, даже не реагираха... Глас в пустиня! Не можехме да повярваме какво се случва, дори журито беше изненадано...“ , разказват очевидци, присъствали на финала на „Денсинг Старс“в студиото в Нови хан, където снимат шоуто на Би Ти Ви.
Припомняме, че според прогнозите преди повече от месец, събитията в танцовото предаване щяха да се развият точно по този начин, откакто продукцията публикува резултатите от зрителския вот, стана ясно, че Неделя събира най-много есемеси. Из форумите не спират да се чудят как е възможно това, след като масовото мнение е, че тя отдавна е трябвало да отпадне. Явно обаче фенската маса на двойката й с Наско, се е мобилизирала да гласува, докато тази на останалите участници е предпочела да излива гнева си из социалните мрежи, което разбира се няма абсолютно никаква тежест в класациите.
След финала на „Денсинг Старс“ доскорошната любимка д-р Щонова бе обвинена в болни амбиции и налудничаво поведение, изразяващо се в последователни действия пред камерите като истеричен смях, пресилени сълзи и граничещи с опит за самоубийство изтощителни тренировки, заради което цялата бе в синини.
„Дали има някой, който да излезе и да каже, че е гласувал за Щонова“, се питат феновете на предаването.
Масовото мнение, че истинските кралици на бала са останали на второ и трето място, а Щонова е взела тяхната купа. Мнозина дори я призовават да я върне, тъй като не я заслужава.
Източник: Уикенд

Публикувана на
18 Май 2024 година