Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Разведена звезда бяга от хотел, завита в юрган

Откакто се разведе със Сам Асгари, Бритни Спиърс отново заора дъното и отново зачести с изцепките си. Последният скандал около певицата събуди съмненията и на малкото останали й фенова, че тя отново се дрогира и се държи неадекватно.
Миналата седмица Поп принцесата бе заснета посреднощ пред луксозен хотел в Лос Анджелис, завита с юрган, почти гола и разплакана, което предизвика нови твърдения, че тя отново е психясала и не може да контролира живота си.
Звездата е била на парти в хотела с новия си приятел – пандизчията Пол Солис, който, меко казано, няма славата на джентълмен спрямо жените. Последнощ редица гости се оплакали, че от стаята на певицата се чува страшен скандал, който прераснал в побой. На място били извикани линейки и екипи на полицията. Бритни Спиърс обаче категорично отказала да се качи в линейката и се прибрала в хотела, придружена от охраната си.
Съмненията са, че тя отново се дрогира и това може да влоши състоянието й. Напоследък таблоидите пишат, че певицата е пак само на крачка да бъде въдворена в психиатрична клиника. Напоследък тя споменава покойните си баби, които също имали психически проблеми. Едната от тях дори сама посегнала на живота си.разкритиябг

Публикувана на
19 Май 2024 година