Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кои ще са звездите на абитуриентските балове

Всеки випуск има своите разпознаваеми лица, а всяка година. ъДните от 22 до 26 май се превръщат в зрелищни събития и събират погледите по улиците в Пловдив.
Абитуриентите дефилират пред големите хотели, а луксозни автомобили натискат клаксоните и озвучават целия град. Част от абитуриентите, които ще представим са младежи от елитни гимназии под тепетата. Някои от тях са добили популярност заради талантите си, а други са наследници на известни фамилии.
Кристиана Дойчевска
В бална рокля ще видим красивата Кристиана Дойчевска, която завършва Хуманитарната гимназия . Дъщеря е на собственик на фирма превозвач към градския транспорт. Има връзка с пловдивски футболист и след завършването си смята да продължи обучението си.
Мартин Тошев
Възпитаник на Частно средно бизнес училище "Талантите". Син еъна Георги Тошев, собственик на популярно казино. Любител е на луксозните автомобили и почивки на екзотични места зад граница.
Лилия - Сапфира Маринова
Дъщерята на водещата д-р Неделя Щонова също завършва тази година. Учила е в Английската гимназия в Пловдив, но от миналата година е продължила обучението си в колеж в Англия.
Мария-Габриел Миличевич
Волейболикстката на „Марица” Мария- Габриел Миличевич е от спортна фамилия - нейната баба Цеца Тенева е легенда на „Марица” и откривател на много волейболни таланти в Пловдив. Майка и е Радосвета Тенева -една от най-успешните волейболистки на Пловдив в последните години. Многократна шампионка и носител на Купата с Марица.
Виктория Василева
Четирикратната шампионка по гимнастика Виктория Василева също ще облече абитуриентска рокля. Тя е и носителка на титлата "Мис Велинград" 2023.
Мария Дичева
Завършва Търговската гимназия. Харесва модните изяви, като взе участие и в конкурса „Мис Пловдив”. Насочила се е да учи в УАСГ в София. Семейството й притежава ресторант в Асеновград.
Кристиан Христосков
Синът на собственик на фирма Каскада ООД, завършва Английската гимназия. Той ще продължи обучението си Италия.
Пламена ЧакъроваСъстезателка на Ботев по лека атлетика. Звършва Спортното училище „Васил Левски”
Бронзовата медалистка в скока на дължина от Европейското първенство по лека атлетика за юноши и девойки до 18 години в Йерусалим беше избрана за №1 на спортно училище в Пловдив за 2022 г. Нейн треньор е Ива Пранджева.
Виктория Коева
Абитуриентка е Виктория Коева, която е многократна шампионка и носител на Купата с Марица. Тя също завършва Спортното училище „Васил Левски”.
Мирела
Едно от най-новите попълнения на музикалния лейбъл на Галин.
Димитър Атанасов
Димитър Атанасов завършва Английската гимназия. Баща му е собственик на фирмата N3, като най-вероятно ще продължи образованието си в чужбина.трафикнюз

Публикувана на
22 Май 2024 година