Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Надежда от „Ергенът“ неузнаваема

В ужасяващ вид се появи Надежда Вишева в предаването „Преди обед“ по бТВ, пише Интриги. Една от изоставените финалистки в „Ергенът 3“ се е подложила явно на серия от пластични операции след излизане от шоуто, а резултатът от тях е покъртителен.
Минути след гостуването й в сутрешното токшоу, Инстаграм профилът й бе залят от упреци и негативни коментари заради начина, по който изглежда. „Толкова беше нежна и хубава! Обезобразила си се с тези интервенции“, „За Бога, Нани, кой ти причини това на лицето! Съди го до дупка“, гласят част от коментарите.
Надежда видимо е прекалила с филърите, лицето й е подпухнало, устните й са подути от хиалурон, а очите й зашити заради оттоците. И макар да е целила точно обратното, 34-годишната мома изглежда с 10 години по-възрастна след пластиките.
„Явно думите на бившата кандидат-свекърва относно възрастта й доста са я жегнали. За съжаление, днешните жени се заблуждават, че могат да излекуват комплексите си при пластичния хирург“, цъкат с език в социалните мрежи.хотарена

Публикувана на
22 Май 2024 година