Архив на публикациите

Как дебеланка свали 39.4 кг

47-годишна жена от Кеймбридж, Великобритания, свали 39 килограма след обидна забележка в самолета, пише Daily Mirror.
По това време Дий тежала 108 кг. Мястото й било в средата на реда. Това не се харесало на пътника, който трябвало да лети до прозореца. Той извикал стюардесата и казал, че няма да седне до "дебелата жена", защото тя заема част от мястото му.
Дий признава, че този инцидент бил най-неудобният в живота й, тъй като никой преди това не бил коментирал наднорменото й тегло, въпреки че тя била наясно с проблема.
Жената е майка на две деца, едното от които е диагностицирано с ADHD и диспраксия.
Като начало опитвала да върви поне по 800 метра всеки ден. Първоначално се нуждаела от помощта на сина си, но след това започнала да се справя и сама. А пет месеца по-късно вече лесно правела по 10 000 стъпки на ден.
"Ходенето се смята за нещо елементарно. Това е най-удивителното упражнение, което може да правите. То се подценява страшно много", казва Дий.
Промени настъпили и в менюто й. Жената заменила замразените и преработени храни с пресни продукти и домашно приготвени ястия. Решила да не се ограничава в храненето, а просто да намали порциите. И започнала да вижда невероятните резултати.
За две години и осем месеца здравословен начин на живот Дий свалила 39,4 килограма.блиц

Публикувана на
22 Май 2024 година