Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Не стават тия момчета!

Не стават тия момчета. И глухите кучета го разбраха. Набълбукахме се с нов дълг без нито една нова тухла в публична среда, в инфраструктура, в условия за бизнес. Системите са изтърбушени от компетентност и напълнени със семейства и приятели. Борците с корупцията се оказаха нейните най-ярки проводници. И то некадърни. Продадохме си историята и достойнството за един самолет до Скопие, а границите ни текат като стар гивгир. Афганистанци спретнаха масови боеве из София, докато из нея протестираха практически всички сектори на икономиката ни. Това преди да се задръсти, де, сега вече ще е по-сложно.
Георги ХАРИЗАНОВ


Краят на аматьорите се вижда. На всеки следващи избори електоратът им се топи като инжектиран с Оземпик. Топят се и листите им, а знаковите лица, предимно от ДБ, които не желаят да имат общо с този политически провал, се множат с темповете, с които се множат и публикациите, разкриващи поредните схеми на Просто Киро и неговия Асен.
„Дотук добре“, казал си падащият от двадесетия етаж, когато преминавал покрай десетия.
А сега накъде?
Кампанията отново ще е посветена на това кой не става повече. Кой е по-некадърен. Кой е по-крадлив. Кой е по-безпринципен, по-лъжлив спрямо избирателите си и по-лишен от основания да претендира за властта. Кой е по-неспособен да я упражнява тази власт, чий отбор е по-слаб и с по-компроментирани и несправящи се кадри, чия скамейка е по-къса и срещу кого е написан по-гнусен сигнал, заведен и огласен от някоя поредна международна медия или организация точно в разгара на предизборния дебат.

Над 60% от българите няма да гласуват. Отново.ретро, със съсращение, заглавието на Пловдивмеди

Публикувана на
22 Май 2024 година