Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Драга Смешке и драги ни „Гном“!

„Записът с „Кеша“, а и не само той, е правен в ресторант „Делвите“ от Алексей Петров! Никаква „водеща политическа централа“ не е подслушвана! Освен ако не сте преместили „водещата си политическа централа“ от „Чаталджа“ в ресторант „Делвите“ на Алексей Петров. Което, впрочем, сте направили!“
Това пише в сайта „Афера“ журналистката Веселина Томова, която публикува серията от скандални записи с Кирил Петков и Асен Василев.
„И да направи проверка ДАНС, резултатът ще е печален за абсолютните лъжи и глупости, които изричате в опита си да заметете грандиозния скандал с НЕофициалния кеш, събирането на три милиона и половина, и „Бобоков, намери още милион и половина!“…, „Важното е кеш да има!“. Кой бил записвал, туй било въпроса, а не какво се чувало на записа, вика тая смешка, кандидат – депутатка от ПП/ДБ, човек на „Гнома“. Ами „вашият“ човек Алексей Петров ви е записвал, драга Смешке и драги ни „Гном“, дето си бил и шеф на контраразузнаването, майко мила!“, присмива се Томова.
Ето какво още казва тя: Дийпфейк било, плещи Киро като очевадно това е зададената „опорка“, тъй като и прислугата им Сашо Диков поканил някакъв измислен „експерт“, брат на Диджей Дамян, който пък се пънеше преди време да става главен секретар на МВР от ПП, и който говори такива глупости 15 минути, че ако някога е бил изобщо в спец.службите си е пълен срам за същите служби, че тоя се е мандахерцал там.
Хем записа бил фалшив, хем бил манипулиран, пък хем Киро вика, че бил правен в централата на „Чаталджа“ с вътрешен микрофон. „Даже си спомням точно деня“, хахахах, вика Киро, пък иначе записа бил дийпфейк.
И сега не падайте от стола, моля ви!
Кирил Петков даже в записите добре различил отварянето и затварянето на врати, и ги познал вратите, че били от централата на „Чаталджа“.
Вие разбирате ли за какъв олигофрен става дума?!!!
Потресаваща е истерията и идиотията, която тресе „простоидиотите“ и техните подгъзурни джурналяйки! /трибуне

Публикувана на
23 Май 2024 година