Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Бивша моделка съди Пи Диди

Музикалният магнат Пи Диди е подложен на нова атака. Този път от бивша моделка, която твърди, че рапърът ѝ предложил светло бъдеще, но стигнала само до спалнята му. Кристъл Маккини твърди в ново съдебно дело срещу музиканта, че през 2003 г., когато тя била само на 22 години, била поканена на Седмицата на мъжката мода в Ню Йорк.  Там тя се запознала с Шон Комбс и била поканена в студиото в дома му.
След като пристигнали в имението му Диди и негови колеги започнали да пият и да пушат трева. Тя си дръпнала малко, като по думите ѝ "тревата била много силна" и започнала да се чувства все едно лети. Маккини твърди, че тревата не била чиства и била смесена с някакви наркотици.
След това Диди настоял тя да го последва в тоалетната, където със силна започнал да я целува и ѝ наврял главата между краката си, като ѝ заповядал "да го лапа".
Кристъл твърди, че отказала, но Шон ѝ натиснал глава и я принудил да правят орален секс.
Следващото нещо, което помнела било как се буди в такси, осъзнавайки, че е била изнасилена. В съдебните документи получени от TMZ, обаче, не се посочва дали е било само орално или е имало и дуг вид селс, докато е била в безсъзнание.
По думите впоследствие била изхвърлена от модната индустрия, депресирала се и опитала да се самоубие през 2004 г.
Сега, след като Кристъл видяла съдебните дела заведени срещу Комбс, решила да не си мълчи за преживяното от нея и "знаела, че има моралната отговорност да нададе глас". /телеграф

Публикувана на
23 Май 2024 година