Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Лена с бижу, колкото 20 пенсии, Линда, Мая и Корнелия се кипрят като за червен килим

С тоалети за десетки хиляди евро и часовници за няколкостотин хиляди долара се кичат родни вип сандидат-депутатки и бивша премиерша.
Почитателка на френската модна къща „Живанши“ е и съпругата на Кирил Петков Линда. Сладкарката се похвали преди време с покупката на две чанти от „Живанши“ и „Баленсиага“. Първата е един от най-прочутите модели „Антигона“, който се харчи като топъл хляб сред милионерското съсловие и холивудски знаменитости. Дръзката чанта с шарени графити от „Баленсиага“ струва цели 5000 лева

Лена Бориславова се разхожда с чанта на „Фурла“ за 700-800 лева, колани на „Елизабетта Франчи“ за около 1000 лева. Но най-често носи колие от бяло злато на „Картие“, чиято цена в момента е 15 300 лв.
Мая Манолова е на гърба си с връхни дрехи, дело на модните гиганти „Александър Уанг“ и „Монклер“, чиито цени започват от 1000 евро- Винаги е смайвала с луксозни дрехи на една от най-скъпите марки „Шанел“. Тя има афинитет и към скъпите обувки и не рядко стъпва с чепици на „Долче Габана“, „Кристиан Диор“ и други премиум марки, струващи по около 25000 лева за чифт.
Привърженик на скъпите чанти е Корнелия Нинова, която напоследък все по-редовно виждаме с любимата и чанта на американския моден гигант „Майкъл Корс“ от черна кожа. Аксесоарите му се харчат на цени между 500 и 1500 долара. Въпреки публичния й образ на социалистка, милееща за бедните и онеправданите българи, Нинова е свикнала да харчи огромни суми за личен кеф. Въпреки многобройните фотоси с възрастни хора, тя е почитател на марковите дрехи, скъпи бижута и бързи коли. Любимата й марка е „Марина Риналди“ и „Макс Мара“, където най-изчистените блузки са на цени от 300 лева, а костюми и палта под 1500 лева няма.хатарена

Публикувана на
23 Май 2024 година