Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Абитуриент пристигна на бала в кофа на багер

С много шум и колорит започнаха празненствата на абитуриентите от випуск 2024 в Пловдив. Снощи своето завършване отбелязват учениците от Професионална гимназия по хранителни технологии и техника. Те ще празнуват в хотел "Санкт Петербург".
Зрелостниците заложиха на официална визия и не изневериха на традицията да се появят с екстравагантен превоз. Лъскави и модерни автомобили бяха предпочетени от повечето младежи, но Янко Стоянов не беше един тях. Той бе докаран в кофа на багер.
"Аз съм селско момче и не исках да давам пари за скъпи коли. Момчето, което шофираше, е мой приятел и затова реших с него да дойда", откровен е той. Вече е решил с какво ще се занимава в бъдеще, като мисли да влезе в бизнеса с климатици.
Нежната Дечка Дечева пък бе докарана от тежкотоварен автомобил. Посланието, което отправя с тази хрумка към хората, е да не взимат себе си и живота твърде насериозно, а вместо това да се забавляват.
Напук на традициите се появи и Десислава Желязкова, която стъпи на червения килим пред хотел "Санкт Петербург", облечена в костюм. Да вземе това решение всъщност се оказва фактът, че не е успяла да си хареса нито една рокля.
"Не се водя по тенденциите. Дори не съм се запознала какви са те", каза с усмивка тя. Ще продължи пътя на образованието си в Медицинския университет.
Абитуриентите тази година масово заложиха на дълги тюлени рокли или в тъмна гама, или в меки пастелени цветове. Кавалерите пък се обърнаха към класическата визия.трафикнюз

Публикувана на
24 Май 2024 година