Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Бурак ухажва с манджи Йозге

По време на успешния сериал "Сапфир", актьорът Бурак Беркай Акгюл направи особено силно впечатление не само на зрителите, но и на критиците. Той изпъкна със своя талант и добро отношение, особено към половинката си Йозге Яъз, с която официално са заедно.
Връзката между Йозге е Бурак от известно време се обсъжда подробно в жълтата преса. Сближаването между двамата, започна на снимачната площадка на „Сапфир“ и прерасна в реалност. Проектът приключи, но любовта им продължава. Бурак сподели, че пленява сърцето на приятелката си с вкусни ястия. „Обичам да ѝ приготвям романтични вечери. Най-важното нещо е процесът на готвене, който отнема много време. Тя казва, че е гладна. И аз отвръщам: "Почакай, ще ти се случи нещо хубаво." Това много ѝ харесва“ - каза той. Обяснявайки, че романът им се развива в положителна динамика, актьорът призна:
„Всичко върви много добре. Не искам да говоря подробно, защото вярвам и в злите очи. Завършихме работата по „Сапфир“ и можем да си позволим почивка. Прекарваме заедно цялото си свободно време.” труд

Публикувана на
25 Май 2024 година