Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме в неделя

Видяна: 3860 пъти

Овен
Ден на леденото сърце, не очаквайте да ви разберат, да приемат жестовете ви и да ви ги върнат. Натрупаният с времето негативизъм се излива в прояви на агресия и дистанциране. Вечерта Луната сключва пречупващ аспект към Марс от Овен. Туширайте скандалите в зародиш, проявете добронамереност, независимо какво се случва. Дайте всичко от себе си за семейния мир.
Телец
Днес се получава по заслуги това, което сте заслужили в миналото. Не се сърдете, дайте си точна сметка за положението. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Едно го мислите, а друго става, но каквото и да се случи ще извлечете ползи и облаги. Опитайте да се видите отстрани, откажете се от някои илюзорни представи за себе си, за отношенията в семейството и с близките.
Близнаци
В първите часове на деня Юпитер навлиза в знака на Близнаците, където ще остане до 9-и юни 2025г. В този период ще бъдете покровителствани на всички нива в професионалната и делова активност, ще печелите дела, ще завладявате престижни позиции и ще постигате максималното в ситуацията. Вървите към върхови постижения в работата, бизнеса, личната си амбиция и политика
Рак
Луната ви гледа в опозиция от знака на Козирога, а вечерта влиза и в конфликтен аспект с Марс от Овен. Чакат ви два дни на разправии и агресия. Напрежението непрекъснато нараства, срещате ледени сърца и влизате в рискови връзки. Бъдете внимателни, очертават се срещи с провокатори, с тези които дабнат всеки ваш ход и са готови да ви компрометират. Не споделяйте нищо.
Лъв
Ден на отраженията, каквото ви е в сърцето и душата, такова ще е и времето навън и такива хора ще срещате. Една илюзия ще се стопи пред очите ви, ще видите някого в истинския му вид и ще трябва да коригирате подхода към него в бъдеще. Някои отношения излизат от релси, а други форсират амбициите ви в нова посока, която тотално може да промени работата и бизнеса ви.
Дева
Днес може да бъдете изненадани с неочакван подарък, но бъдете сигурни, че е заслужен. Не проявявайте излишна скромност. Където и да отивате ще ви оценяват по нов начин, а и вие ще си променяте мнението за другия. Случващото се в момента налага нови отношения и ви поставя в заслужена позиция, която ще ви донесе награди, но в бъдеще ще се изисква много повече от вас.
Везни
Днес всеки на своето ниво ще получи оценка за работата, чувствата и проявеното отношение в миналото. Не очаквайте компромиси, ако не сте проявили разбиране към нуждите и болките на близките. Не поемайте служебни ангажименти и не замествайте колега, ако у дома имат нужда от вас. Някои отношения излизат от релси след дълъг период на търпение и премълчаване на истините.
Скорпион
От днес отпадат някои ограничаващи мерки. Юпитер вече не ви гледа в опозиция. Може да подновите преговори, в които до момента сте били губещата страна. Силите вече се изравняват, а утре може да поставите ребром въпросите, които ви вълнуват. До няколко дни ще получите желаното. Днес търпението ви се възнаграждава, роднините вече са готови на компромис по имотните дела.
Стрелец
От днес Юпитер- планетата на правото, закона и протекциите от чужбина ще ви гледа в опозиция от Близнаците. В живота ви ще се появи силен опонент, ще се налага да водите дела и тежки професионални битки за запазване на позициите си. Платете данъци и такси, не давайте козове в ръцете на тези, които могат да ви ограничат в правата и пълномощията или спънат в амбициите.
Козирог
Днес длъжниците се издължават, но пак остават длъжни на някого. Ще получавате много по-малко от това, което сте очаквали не само като отношение и предложение, но и като ресурси и доходи. Сметките ви може да излязат криви. Ден на кривите огледала и на изкривеното виждане. Една и съща ситуация погледната от различен ъгъл изглежда различно и всеки е прав за себе си.
Водолей
От днес Юпитер ще ви облъчва в брилянтен аспект от Близнаците. Зациклени дела ще започнат да се подреждат в посока на личните ви интереси и амбиции. Поне едно главоболие ще отпадне от живота ви в близките дни. Време е да се уточняват отношенията и всеки да получи това, което е заслужил с грижа или неглижиране на връзката с вас. Поемате юздите и водещата роля и у дома.
Риби
Ден на леденото сърце, не може само да даваме, а ответната страна да си прави оглушки. Поставете исканията си, определете приоритетите и дистанциите. Каквото получите в този ден ще е заслужено и ще определя положението на връзките ви в бъдеще. Ще ви олекне, ако уточните позициите и желанията си с близки, партньори и приятели. Всяко премълчаване ще задълбочава конфликта.
telegraph.bg

Публикувана на
26 Май 2024 година