Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кой ще е най-късметлийският ви ден през новата седмица

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 27 май до 2 юни 2024.
Овен - събота, 1 юни
Известие за решаване на имотен спор във ваша полза или неочаквана сума пари, която ще получите през съботния ден, ще усмихне деня ви, не толкова заради материалния аспект, а заради моралния.
Телец - сряда, 29 май
Сряда носи на Телците изключителни постижения на работното място. Упоритостта ви ще бъде оценена и наградена от ваши високопоставени шефове. Твърде възможно е някои от представителите на зодията да получат предложение за работа в чужбина.
Близнаци - понеделник, 27 май
Нова любов. Началото на седмицата носи обич в сърцето на Близнаците. Бъдете благодарни за всяка положителна емоция.
Рак - петък, 31 май
Ще попаднете в плен на една любовна магия. Обвързаните представители на зодия Рак ги очаква една страхотна изненада в личен план, която ще заздрави отношенията им с половинката, а необвързаните Раци ще срещнат много подходящ партньор, с когото ще имат огромни шансове да създадат трайни отношения.
Лъв - неделя, 2 юни
Обтегнатите отношения с ваш близък приятел или роднина ви пречеха да бъдете щастливи. Това е ден, в който ще имате възможност да изчистите конфликта и да се освободите от тази тежест. Точно сега не е нужно да показвате его, защото знаете колко беди ви е донесло.
Дева - четвъртък, 3 юни
Мислехте, че всичко е приключило и почти се бяхте примирили, че тази любов си е отишла. Да, ама не. Този четвъртък носи абсолютно възраждане на любовния ви живот. Ще разберете, че онзи човек, който толкова много ви липсваше, всъщност не е спирал да мисли за вас.
Везни - вторник, 28 май
Везни, за вас вторник ще започне със страни знаци - ще намирате монети пред себе си на улицата, в дома ви ще изкачат предмети, които сте били загубили. Всичко това са знаци на Вселената, че онова, което ви принадлежи, рано или късно се връща при вас. В края на деня ще получите дълго чакано обаждане, което напълно ще промени плановете ви за седмицата.
Скорпион - събота, 1 юни
Преди време ви отнеха нещо неправомерно - в събота човекът, който ви е ощетил, ще ви потърси сам, за да ви върне взетото. Няма по-тежки от чуждите пари.
Стрелец - четвъртък, 30 май
Имахте съмнения в половинката си, в четвъртък ще разберете, че тези страхове са били напълно неоснователни. Засвидетелстват ви любов и вярност точно когато имате най-силна нужда.
Козирог - сряда, 29 май
Картите падат, една личност, която се опитваше да ви злепостави, ще излезе от сянка. Интригите приключват и срядата носи на всеки според заслуженото. Не съдете, а се доверете на Вселената.
Водолей - петък, 31 май
Точно когато бяхте загубили надежда, че нещата в работата могат да се наредят, ситуацията се обръща на 180 градуса. В петък ще разберете, че всички нерви и напрежение, които сте хвърлили, са били напразни. Успешно стартиране на нов проект или предложени.
Риби - неделя, 2 юни
Работната седмица ще бъде толкова изтощаваща и напрегната за вас, че ще се превърнете в кълбо от нерви. Неделята обаче ви носи любов и споделеност, от които имахте огромна нужда.

Публикувана на
26 Май 2024 година