Новина от категория България
Архив на публикациите

Бившата беквокалистка на Слави се издъни жестоко

Невена Цонева съвсем превъртя играта след раздялата с Ку-ку бенд и Слави Трифонов. Половинката на музиканта Венелин Венков преживява драматично ситуацията и от зор да се прави на свободна изговори куп глупости, с които обиди по-голямата част от хората в България и не само.
Певицата си навлече гнева на всички хора, които работят в офиси. Нейно изказване ги подразни и със сигурност ги загуби като фенове.
Бившата певица на Слави пулбликува видео, където обяснява как хората трябва да следват мечтите си и да пътуват, а не да работят на бюро. Тя явно не се замисля, че има професии, които трябва да се работят от някого и те са на бюро.
„Почвате една работа в една служба. Ходите всеки ден от 8 до 18 ч. Прибирате се вкъщи, детето реве, готвите манджи. Почва се вечерта, айде да му оправиш леглото, да му измиеш зъбите. В общия случай винаги е една изнервена история. Не мога да си представя, хора, че аз ще седна зад едно бюро и ще седя по 8 часа зад бюрото и ще говоря някакви глупости с някакви хора. Предпочитам да ми е свободна душата, да знам, че ще се занимавам с това, което е вътре в мен. Представете си, защото това ви предстои! Искате ли да стоите зад едно бюро или предпочитате да сте свободни“, философства Невена, която в момента явно няма работа и си запълва времето с празни приказки.
Трудът е представен като нещо скучно и гадно, а хората, които работят в офис – оскотели и поробени. От известно време Невена е залитнала по окултното и води свой подкаст на тема мистерии в Ютуб. Тя се изживява и като съветник по живота (лайфкоуч). Явно Цонева иска да накара жените да напуснат скучната си работа и да си гледат кефа. Няма нужда и да оправят леглото, да мият зъбите на детето, нито да готвят някакви си манджи. Певицата на Слави умишлено е спряла възможността публиката да коментира клиповете й, защото има много критика, особено за част от изказванията й, които са твърде повърхностни и елементарни. Тя разпространява и доста конспиративни теории, отречени официално от науката.
Доскоро феновете бяха на нейна страна след напускането й от екипа на Слави Трифонов, но сега, виждайки как разсъждава и какви теории се опитва да прокрадне в социалните мрежи, всички застават категорично на страната на Слави и масово се нахвърлят срещу бившата вокалистка на Ку-ку бенд./show.blitz.bg

Публикувана на
28 Май 2024 година