Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще сте в любовта тази седмица

Научете какво ви съветват звездите в любовен план в периода до 2 юни 2024 според зодията.
Овен
Възможно е да е имало някакво недоразумение между вас и половинката ви относно финанси. Решението ще трябва да вземете заедно, колкото и да не ви се иска и тази седмица ще дадете повече свобода в действията на половинката си.
Телец
Ще бъдете емоционално отворени и готови да споделите любовта си с някой специален за вас човек. Това ще бъде идеалният момент да разкриете чувствата си с любимия, да се забавлявате заедно, особено ако отдавна не сте се отдавали на безгрижни моменти.
Близнаци
Ще имате крещяща нужда от раздвижване на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си и няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си.
Рак
Разногласията с партньора през тази седмица ще бъдат породени от финансови въпроси. Не е тайна за никого, че за Телците е важно да имат материална сигурност във връзката.
Лъв
Има твърде много семейни задължения, за които едва смогвате да се погрижите. Не се притеснявайте да помолите за помощ, ако видите, че сте на края на силите си. В противен случай, бъдете готови за доста разправии на любовния фронт, ако половинката не знае защо ви е такова настроението.
Дева
През цялата седмица настроението ви ще бъде, сякаш сте станали с дупето нагоре и това може да бъде повод за доста конфликти. Опитайте се да намерите някакъв баланс, в който да не пострада връзката ви.
Везни
През новата седмица няма да имате време за любовни трепети. Всички необходими задачи, които изискват внимание на работното място, падат на вашите рамене. Много е важно да не премълчавате случващото се и да поговорите с любимия човек.

Скорпион
Последната седмица на май ще е белязана от борба за надмощие в любовен план. Не че някой от двама ви иска нещо конкретно, просто властта в семейните битки ще е водеща. Помислете дали да не направите крачка назад.
Стрелец
Още в началото на седмицата ще възникне ситуация, която ще ви накара да се затворите към половинката си. Може би той няма да подкрепи ваше решение и ще се почувствате несигурни.
Козирог
За Козирозите тази седмица ще бъде отредена за равносметки. Не сте щастливи с живота, връзката или работата си? Дайте си време насаме със себе си, за да изясните желанията и стремежите си, защото никой няма да го направи вместо вас.
Водолей
Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица. Вероятно някой от двама ви преминава през труден период и това оказва негативно влияние на връзката ви.
Риби
През тази седмица има шанс социалният ви живот малко да се посъживи. Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите.

Публикувана на
28 Май 2024 година