Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Съпруга кърми мъжа си

31-годишната Рейчъл Бейли от американския щат Флорида, започна да кърми 30-годишния си съпруг Александър след раждането. Това продължи, докато най-малкият им син не израсна от ранна детска възраст и престана да се интересува от майчиното мляко.
„Продължих да кърмя мъжа си около две седмици, но сякаш тялото ми знаеше, че синът ми вече няма нужда от мляко, и то изчезна“, казва Рейчъл.
Двойката обмисляла още едно дете, но в крайна сметка се отказала от идеята. Сега двойката се събужда в пет сутринта, за да медитират заедно, което правят вместо кърмене.
Рейчъл започнала да храни Александър, когато отишли на круиз с малката им дъщеря. Тя забрави да вземе помпа за кърма и гърдите й бяха много подути и болезнени. Съпругът решил да изпие излишното мляко и в крайна сметка се пристрастил към това занимание. Твърдял, че млякото подобрява състоянието на кожата му и укрепва имунната му система толкова много, че в продължение на две години не се разболява.
„Хората все още ме питат всеки ден дали могат да купят кърмата ми. Някои дори попитаха дали могат да се срещнат с мен, за да мога да ги кърмя“, казва Рейчъл. Някой дори ги помоли да запишат процеса на хранене на видео, но двойката отказа, защото не го смяташе за сексуално. Според тях кърменето било просто възможност за тях да споделят нещо специално един с друг./zdrave.to

Публикувана на
28 Май 2024 година