Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Кой си те, бе!?“

„Борисов е бил премиер и може да бъде толкова, колкото иска. За мен е срамота да съм заедно с Денков на един плакат. Бил съм с него 11 месеца - стига ми. За мен това е антиреклама“. Това заяви Бойко Борисов на предизборна среща със симпатизанти на партията в Шумен.
„Толкова съм пътувал, че не искам да видя самолет. В пъти съм бил на камината в Белия дом. От Версай до Берлин няма замък в Европа, в който да не съм бил. А в Лондон имам пътека. Колегите се гневят. Това е слабост да лепиш плакати. Аз не давам да ме слагат по плакати. Бранехме ги, когато искаха да ги бият. „Възраждане“ ги бяха наобиколили, а те стояха като мишлета“, поясни той.
„Аз не съм ходил в нито един кабинет, но всички идваха в моя. Какво им направих. Извадих никому-неизвестен човек и го направих премиер, а той едно „Мерси“ не каза. Много моля да не се злоупотребява с нашите светли образи. Казва за нас с Пеевски "ония двамата". Кой си те, бе? За тебе сме г-н Борисов и г-н Пеевски, ние сме те направили премиер", не скри раздразнението си лидерът на ГЕРБ.
"Светът е в ужасно състояние. И не може да останем без правителство. Аз за тези три години разбрах колко е хубаво да си опозиция - седиш, нищо не правиш и само кусури намираш. След 9 юни няма шанс да има правителство. Ако нямаме над 80 депутата, да няма как да направим правителство, няма да го направим", подчерта той и добави: "След 9-ти юни ще преброим държавниците - кой може да заложи партията и да ходи да управлява".https://fakti.bg/

Публикувана на
29 Май 2024 година