Новина от категория България
Архив на публикациите

Сашка Васева с лорд Минчев, когато бил ватман

Сашка Васева най-после разкри как е превзела върховете на попфолка. По думите й това се случило чрез ритуални обиколки на Околовръстното шосе в София. За свой спътник Сашка кани в колата си Евгени Минчев, който „бил още с трамваите и нямал собствен автомобил“.

Лорда също не е забравил какво му обяснила тогава певицата - че това е заклинание за слава. Благодарение на седемте тегела по Околовръстното и двамата се добрали до толкова жадуваната от тях популярност.
Изпълнителката на „Левовете в марки“ си спомня, че Минчев бил един от първите й добри познати в столицата. „По това време той още не беше забогатял. И аз бях бедна“, не крие певицата. И уточнява, че години наред не се е радвала на добро финансово състояние.
„Да се обиколи толкова пъти околовръстното шосе е магия за успех. И аз му казах на Евгени: „Този град ще бъде наш!“, разказа още Дупнишката Мадона.
Дружбата между чалга ветеранката и паркетния лъв винаги е била на приливи и отливи, но успя да устиска на житейски и професионални бури и предизвикателства. Сарказмът, запазената марка на светския хроникьор, не подминава и неговата стара приятелка, но тя му е свикнала. „Да участваш някъде с нея е като да си купиш билет за кино, а да попаднеш в цирк“, изрече преди време Лорда. Това не им попречи обаче да изпеят в дует фриволното парче „Коте“, напомнят хора от шоубизнеса.
„Щом и двамата станахме известни, значи магиите съществуват!“, обобщи Васева. Тя изтъкна, че Евгени я възприемал като астрален двойник на майка си. „Имаше любов между нас“, единодушни бяха двамата. „Това беше духовна връзка“, поясни Сашка, но паркетният лъв издаде, че изпълнителката на „Камъните падат“ е искала от него и „да правят секс“.хотарена

Публикувана на
29 Май 2024 година