Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник носи успехи

Видяна: 5800 пъти

Овен
Днес ще ви дойде подкрепа и от чужбина. Добре е да се преговаря, да се търсят съюзници, да се кандидатства за стипендии и странично финансиране. В момента уреждате и бъдещето на децата си. Информирайте се добре за местата, към които насочвате интересите си в делови и личен план. Ще откриете истинския смисъл на връзките си с някого и може да направите обезпечаваща крачка.
Телец
За родените около 5-15 май се очертават проблеми във връзките, договорите, планираните срещи и пътувания. Може да се наложи тотално да промените програмата си. Не се ядосвайте, голяма част от промените целят да бъдете предпазени и защитени, но вероятно утре ще го разберете. Ден на откровение, предчувствията ви ще се окажат верни, обадете се на тези, за които мислите.
Близнаци
Днес разширявате територията си на влияние и личните си пълномощия. Очаквайте подкрепа и от чужбина. Сега е момента да се подават документи, да се търсят съюзници, да се кандидатства за лично финансиране и да се правят заверки на сключените споразумения. Всичко предприето ще има успех и перспектива в бъдеще, ще ви отваря заключени врати и сърца. Нищо важно не отлагайте за утре.
Рак
Предприетото днес ще разширява личния ви хоризонт, ще ви свързва с подходящите хора и ще носи перспектива за печалби, за изгодни вложения на сили и ресурси. До утре на обед организирайте пътувания, направете нужните резервации, уточнете условията за бъдещата командировка, почивка или ученето на децата. Концентрирайте се върху неотложните задачи, не претупвайте нещата..
Лъв
Днес и родените в третата декада ще водят трудни разговори и преговори с чужбина, но точно от там ще получите подкрепа и изгодни оферти, докато тук на местна почва ще срещате прикрита и открита опозиция и натиск. Тази вечер може да получите важна информация преди другите засегнати в спора и ако я използвате добре ще си осигурите нужните защити в следващите дни.
Дева
Днес е време да се затвърдяват и връзките с чужбина, да се търсят инвеститори и спонсори, да се правят резервации и заверки на документи, да се избира училище за децата и да се подписват новите взаимно изгодни договори. За вас в момента е важно да получите повече лични пълномощия, за да участвате активно в играта. Още утре ще имате шанс да се докажете и да направите силен ход.
Везни
Заложете днес основните репери на бъдещите връзки. Протегнете ръце, работете в екип и ще постигнете взаимно изгодни цели. Ден на Еднорога-символ на честната политика и на отговорностите ни един към друг. Не си позволявайте лъжи, изберете посоката и хората, към които имате особена притегателна сила и чувствате близки. Хапнете си без ограничения, днес не се пълнее.
Скорпион
Днес и за родените в третата декада се очертават внезапни обрати в отношенията, рискови и конфликтни случайности и неправилно отчитане на променената обстановка. Ще получавате откази или неприятни новини и от чужбина. Не бързайте да правите избор, още утре ще овладеете ситуацията и ще получите нужната подкрепа или поверителна информация. Внимавайте с електроуреди и техника.
Стрелец
Ден на успешни преговори и на перспективни делови предложения. Добре обмислете исканията си, може да получите изгодни оферти при сделки и договори и да влезете в желаната творческа среда. Не се оплаквайте, в момента животът ви дава възможно най-доброто. Получавате откровение в каква посока да насочите усилията и вложенията си. И, ако мислите за някого той ще ви се обади.
Козирог
Днес е важно да направите пробив в нова среда и посока. Разширете периметъра си на действие и обхвата на личната си амбиция. Водете преговори, очертават се перспективни връзки с чужбина. Някой урежда желаното финансиране на амбициозните си проекти и стипендия за децата. Не е време за недоволство, а за активна и творческа работа в посока на личните и семейни интереси.
Водолей
Днес чакайте подкрепа от чужбина, докато тук на местна почва проблемите ви ще никнат като гъби. Приемайте предложенията на близки и приятели, които са далече, но скоро може да се окажете до тях. Някой ще уреди договор за работа в чуждестранна фирма, но при неизгодни условия. Важното е, че в труден момент ще ви протегнат ръка, а след това с времето нещата ще се оправят.
Риби
Печелите, ако се включите в посреднически инициативи и играете ролята на свързващо звено в игрите на други двама. Така може да си подсигурите дейността и живота в бъдеще. Добре е да се водят преговори с чужбина и да се търсят нови варианти за съвместна работа и финансиране. Днес може да направите печеливша инвестиция на сили и средства и да покажете ниво на компетентност.
telegraph.bg

Публикувана на
11 Юни 2024 година