Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Две непълнолетни момичета бият като животно своя връстница

Поредна агресия се е разиграла между непълнолетни момичета в Пловдив. Момичетата налагат по брутален начин друга връстница.
Случката е запечатана на видеоклип. Двете непълнолетни, които фигурират в кадрите и тормозят момичето, имат и „оператор”, който е заснел всичко и го е качил в Инстаграм. Това вероятно е направено с цел, за да се похвалят с постъпката си.
На кадрите, придружени с техно музика, се вижда, че действието се разиграва в парк, а едно от момичетата налага другото, дърпа го за косата рита го и го размята. Очевидно от написаното на поста - „Ботев“ ли хаха!”, става ясно, че насилничката е от "Локомотив" и чрез тази постъпка иска да покаже омразата си към клуба, на който симпатизира пострадалата.
В сигнала се заявява, че момичетата са родени 2010 година и не е ясно къде точно се случва насилието. Видеото се разпространява в чест на отбора, на който симпатизира побойничката. Според него, ситуацията изглежда доста странна, защото не е присъщо такова поведение от страна на момичета.лупа

Публикувана на
13 Юни 2024 година