Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гущерова проговори дължи ли пари и за свекъра си

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова, която миналата седмица се оплака, че е станала жертва на физическо посегателство от страна на ексбореца Кирил Терзиев, отрече твърденията му, че двамата със съпруга й Християн му дължат пари.
Тя каза, че за нея е необяснимо защо той твърди това и че спортистът е обсебен от мъжа й."Ако дължим пари, докажи го. Това е лъжа. Благодарение на нас носи скъпи дрехи", заяви майката на четири деца в интервю за "Преди обед". Тя отрече и твърденията му, че семейството й е разорено.
Светлана разказа, че с Кирил се познават от много години, бил е на сватбата им с Християн и че двамата мъже се сближили покрай ковид пандемията. Децата й, които са станали свидетели на физическата му саморазправа с майка им и са много стресирани от случилото се, също го познавали и дори често си играели с неговите деца.
Гущерова разясни и друга тема, която сериозно се дискутира в медиите - че съпругът й не комуникира с баща си Добромир Гущеров. По думите й семейството им не поддържа връзка с него от много години, посочвайки, че новата му жена стои в основата на разрива в отношенията им.
"Християн не общува с баща си. Чела съм много глупости, че той ни издържа, че продал хотел, за да покрие борчовете му. Спряхме да говорим с него след като стана ясно, че чакам син, който кръстихме на него. Явно жена му се притесни, че вече има наследник. Той не е подарил една близалка след тази случка на децата. Не ги е виждал. Водили сме внуците му пред вратата, а той каза, че ще викне полиция и да си тръгваме", разказа Светлана.
Тя даде да се разбере и че многократно е заявявала на съпруга си, че преди да го срещне и той да й предостави възможностите, с които разполага в момента, е била много по-щастлива и спокойна. /show.blitz.bg

Публикувана на
14 Юни 2024 година