Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Монах вкарал в леглото си съпруг и съпруга

Монах принудил съпруг и съпруга да правят групов секс с него и други духовници под предлог за специално духовно освобождение.
Невероятната случка е от Тайланд. Будисткият монах карал хората да правят с него, като им обяснявал, че по този начин ще достигнат най-високото ниво на знание и ще се освободят от всички страдания. Монахът също така им казвал, че е сериозно болен и трябва да възстанови жизнеността си чрез секс, пише The Thaiger.
Двойката осъзнала, че случващото се противоречи на представите им за будизма и потърсила психиатрична помощ. Обществената организация Saimai Survive, с която се свързаха жертвите, вече изпрати искане до Службата по будистките въпроси на провинция Петчабун с искане за разследване.
По-рано в Полша избухна друг скандал, свързан с неадекватно поведение на католически свещеници. В град Дъброва Гурнича един от викариите организира секс оргия в църквата. Светият отец извикал ескорт и преди да започне разврат, напомпал мъжката проститутка с лекарства за подобряване на потентността. Дозата билатолкова висока, че поканеният „гост“ се разболял.
Преди това Ватикана започна разследване на съобщенията, че по време на карантина в католическата катедрала на Нюкасъл в североизточна Англия е организирана необуздана оргия.телеграф

Публикувана на
15 Юни 2024 година