Новина от категория България
Архив на публикациите

Криско влиза в политиката

Можем да станем свидетели на твърде изненадваща политическа кандидатура у нас. Криско влиза в политиката! Рапърът няма да се кандидатира за министър на веселието, а за кмет на родния си град.
Моите амбиции са само за кмет на Габрово!", хвърли бомбата в ефира на Нова ТВ Криско и допълни: "Това е шега, но от шега на шега да си кажем истината."
Певецът се вълнува и следи какво се случва в страната редовно. На този етап от живота си не мисли сериозно да се кандидатира за управник на родния си град, но загатва, че в по-далечно бъдеще и това е възможно.
"Аз не се прибирам толкова често, но Габрово изглежда доста добре. Смятам, че ще се справя много добре. Има много забележителности, които могат да привлекат туристи. Това е нещото, на което като кмет ще наблегна", размишлява изпълнителят.
Криско е категоричен, че иска децата му да отраснат в България. Затова той и жена му Цвети не мислят да емигрират, а да наблегнат на плюсовете, които страната ни има.
Певецът споделя, че вече е по-отговорен, по-спокоен и по-израснал. Поради тези причини жена му Цвети със сигурност би гласувала за новият Криско, а не за стария.стандарт

Публикувана на
15 Юни 2024 година