Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Азис вади 2 мнл. лв. за апартамента на Славена

Азис е купил скъпия апартамент, в който живее Славена Вътова заедно със своето семейство, научи „Уикенд” от отлично осведомени източници. Жилището се намира на централната софийска улица „Оборище”, било е на името на все още законния мъж на миската – Юлиян Цолов, който наскоро беше осъден по дело за измама. Краля на фолка е платил за апартамента над 2 милиона лева. Оставил е вече бившите собственици да живеят там до септември, след което трябва да се изнесат.

От есента Славена Вътова и семейството й остават на улицата. Те най-вероятно ще се изнесат на квартира, а причина за това са проблемите на Юлиян Цолов, обвинен от прокуратурата за измами, щетите от които са за общо 774 000 лева. Българският „Вълк от Уолстрийт“, както наричат Цолов, вече беше търкал наровете в САЩ, когато се запозна с родната Миска. Въпреки това тя мина под венчило с него и даже му роди две дъщери, а Цолов наляво и надясно обясняваше, че присъдата му зад граница всъщност е била следствие от грешките на младостта.
Както обаче е всеизвестно, вълкът козината си мени, но нравът никога, така че Юлиян е продължил тихо да действа по познатата си престъпна схема. И сценарият се повтори. Той вече има присъда и в България. Ще му се наложи да върне взета сума от клиент за несвършена работа в размер на близо 94 хиляди лева, както и да заплати близо 19 бона неустойка и близо 21 бона разноски по делото. Той няма откъде да вземе тези пари, защото е потънал в дългове. Понеже отдавна било ясно накъде вървят нещата, семейството още преди месеци обяви апартамента си за продан. Цолов и Славена са имали 650 евро банков кредит, който не са успявали да обслужват. Вместо да чакат посещение от съдия-изпълнител, който да пласира имота без пари, са решили да го продадат сами и на печалба. Азис се е съгласил да им брои 1,05 млн. евро, което се равнява на повече от 2 милиона лева. Сделката е била на 30 април.
Тъй като обаче се очаква, че проблемите на Цолов няма да спрат с присъдата, получена наскоро, парите от жилището най-вероятно са капка в морето на фона на всички разходи, които семейството ще трябва да покрива занапред. Славена и особено дъщерите й са свикнали да живеят в лукс. Не е ясно как ще им се обяснява, че трябва да свият разходите занапред. Миската ще трябва да търси и квартира, в която да живее заедно с децата. Другият вариант е да намери нов спонсор, но едва ли ще й бъде лесно, а и вече опита, но удари на камък. Говори се, че била станала любовница на мафиотския бос Иво Ториното, който обаче я смлял от бой. След този скандал звездата се върнала при съпруга си.

Публикувана на
16 Юни 2024 година