Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Миро пак се ошишка

Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует „Каризма”, иска да си върне стегнатото тяло отпреди 3 години. Певецът признава, че тогава е бил в най-добрата с форма, но сега пак се е ошишкал. Спокойният семеен живот с жена му Ели Златанов се е отразил и на телосложението му. Изпълнителят хапвал повече през последните месеци и неусетно натрупал излишни тлъстини, най-вече в областта на талията.

Ето какво коментира музикантът по темата за килограмите: „Физическата форма не е константа, разбира се. Фактори като здравословно състояние, мотивация, приоритети, ресурси и т.н. определят начина, по който се чувстваме и изглеждаме. Интересно ми е мога ли пак да постигна така желаните резултати, които имах в края на 2020 г. Започваме! Ще споделям!”
Въпреки че вече гони 50-те, Костадинов се старае да поддържа добър външен вид. Е, напоследък се е запуснал и е налял бузи, но се надява това скоро да се промени. Певецът неведнъж е показвал как тренира във фитнес залата, пускал е и по-разголени снимки в мрежата, за да показва мускули.
Музикантът знае, че освен спорта, храненето също играе роля в поддържането на оптимално тегло. Затова отглежда домати в двора си и така си осигурява свежа продукция. Преди години Миро имаше сериозни проблеми с алкохола и наркотиците, ала сега полага усилия да води здравословен начин на живот и консумира само домашно приготвени ястия, оставяйки вредните навици в миналото.
Певецът е споделял, че спортът много му помогнал в борбата със зависимостите, въпреки че като дете не обичал часовете по физическо възпитание. На „дърти години” обаче преоткрил тренировките „Харесва ми най-вече как се чувствам след физическа активност. Зареждам се с енергия. Суетата е на второ място!”, разказвал е изпълнителят./хотарена

Публикувана на
17 Юни 2024 година