Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кого плашиш с „последно предупреждение“, бе, смешник! Въх, мари, майко!

Журналистът не можел да взима политическата позиция, не можел да показва „непроверени факти“, а според подполковникът „непроверени факти“ са всички факти, които са против финансовата пирамида на ортака му Ивелин Михайлов и всички факти, които сам той впрочем пише във Фейсбук и които са нищо повече от крещяща диагноза…Последно предупреждение!


Васелина ТОМОВА
Клоунът подполковник очевадно не може да вдене, че когато е излязъл на осветената политическа сцена трябва да е готов да бъдат осветени и гащите му и че ролята на журналиста е не да го гледа тъпо в муцуната и да кима още по-тъпо, слушайки непрекъснатите му логорейни „философии“, непрекъснато взаимно отричащи се.
100 000 били готови едва ли не на линч срещу „неправилните журналисти“ и „неправилните медии“, които не ахкат и охкат от овчи възторг на нарцистичното разстройство на двамата с овесените съмнителни кръстове на вратовете си „бели вълци“, единият от които виждал бъдещето си „да летя в космоса“.
100 000, подполковник, и мен ме гледат в YouTube на участие, ама не се превъзбуждам до степен на биполярно разстройство, че владея държавата, вълците, космоса, времето, пространството и най-вече селската финансова пирамида.
Истериката на патологичния нарцисизъм преминава онази симпатична лудост, която трябва да кара ехалето да се разсмива на подобни идиотии и влиза в сферата на опасното безумие.
Кой си ти, че „последно“ ще предупреждаваш журналисти и медии, бе, нарцис, безподобен?!
Една година яростно го игра, че с „армията си“ и по заповеди лично от Путин ще „освобождаваш“ България, после скочи в скута на евроатлантическите партньори, които пък призова ако трябва да се намесят в българската национална сигурност, после стана първи атлантик и сега ще даваш „неправилните“ според теб медии на „международните организации“.
Като си станал „политик“ ще си носиш гяволъка и ще бъдеш готов да бъдеш разкостван, защото зад фасадата на УЖ добрите ви намерения се крие зловоние и мръсни дела, които по никакъв начин не отговарят на патосните ти приказки за морал, чест, че и … Бог.
Кого плашиш с „последно предупреждение“, бе, смешник?!
Самозабравянето, психопатийния нарцисизъм, води само по един път и само до едно място – Сгромолясването. А който е решил да се саморазправя с журналистиката – добро не е видял.
Тия селски пинизи ги „преподавай“ в селската ви Секта, защото колкото повече пишеш и говориш, толкова по-смешен и жалък ставаш.
„Последно предупреждение!“
Въх, мари, майко, изречено от лице с налудничав уклон, изживяващо се едновременно като лейтанат от наказателна бригада, бос на селска групировка, Нерон, Хитлер, Христос, Вълк и Прасе в комиксова карикатура!
Колко ли „последни предупреждения“ са чували психиатрите от такива като тебе?!афера

Публикувана на
18 Юни 2024 година