Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е проблемен ден

Видяна: 5180 пъти

Овен
Денят може да ви донесе подкрепа от неочаквано място и от хора, които може и да не познавате. Направете жестовете, които се очакват от вас. Нищо амбициозно да не се предприема, а да се работи в посока на нуждите на близките и децата. Днес влизаме в ролята на спонсори и сами получаваме нужната подкрепа. Правете това, което искат от вас, а не това, което мислите, че е нужно.
Телец
Не се хвалете с полученото и придобито днес, със сигурност още утре някой ще поиска да го използва за личните си нужди. Ден на сърцето, давайте преди да ви поискат, обгрижете децата и семейството, обадете се на родителите си и вижте кой от какво има нужда. Може да се обадят приятели и да ви подкрепят материално в труден момент. Но да си знаете, днес сте само посредник.
Близнаци
Ден за прояви на милост и състрадание. Колкото дадете, толкова и ще получите. Включени сме към космическата енергия на любовта. Може да имате неочаквано прозрение за бъдещето и това на връзките ви. Пожелайте си нещо и то може да се сбъдне. Не навреждайте, смирете амбицията. Успехът ви ще дойде чрез успехите, постиженията и щастието на тези, за които се погрижите и стараете.
Рак
Днес и родените във втората декада правят пробив в средата си, получават предложения и допълнителни екстри, които ще им помогнат да стартират в бъдеще нова дейност. Пълнолунието пълни живота и ръцете ви с екстри и придобивки, на чиято база ще се развивате в бъдеще. Погрижете се и за нуждите на приятели и близки. Колкото повече давате, толкова повече ще получавате.
Лъв
Днес и за родените около 10-и август се натрупват проблеми и негативи, особено ако действат амбициозно и притискат някого с условия и ултиматуми. Навлизаме в деня на сърцето и любовта. Смирете се, направете едно добро дело, влезте в положението на близките и обгрижете хората, които срещате в нужда. Може да не ви се върнат жестовете веднага, но ще се запомнят.
Дева
Днес даваме и даряваме. Оставете работата си, помогнете на друг да се справи със своята и с живота. Включете се в благотворителни проекти. Жестовете, които правите ще привлекат нечие внимание. В бъдеще това ще ви донесе и чаканото финансиране на амбициозните ви начинания. Днес усърдната работа се възнаграждава. Струва си да положите усилия и да направите някого щастлив.
Везни
Препоръката за днес е да не тръгвате с голямата кошница на амбицията, да намалите темпото и да се огледате. Вижте кой от какво има нужда у дома, помогнете на близки и приятели да се справят с проблемите си, а на работното място не взимайте инициативата. Всеки жест е от значение и ще даде силни рикошети в бъдеще. Ако мислите само за себе си не очаквайте утре подкрепа.
Скорпион
Днес е време да давате, да дарявате, да почерпите, особено ако сте победили и доказали себе си във важна житейска посока. Сега е време да се привличат последователи и спонсори и да се търсят покровители за важните ви житейски мисии. Правете това, което се изисква от вас, задоволете нуждите на близките и децата и не оставайте партньорите да се оправят сами с общите задачи.
Стрелец
С делата и жестовете си в този ден може да привлечете симпатизанти и последователи. Намерете начин и средства да подкрепите нечий проект, който ще стане крайъгълен камък на общата ви инициатива, на съвместната ви работа и живот в бъдеще. Мислете мащабно, търсете хората, които може да изберете и спечелите на своя страна. Днес се залагат реперите на перспективни връзки и дела.
Козирог
За днес не планирайте амбициозни дела, не започвайте отговорни и тежки задачи. Навлизаме в деня на сърцето, огледайте се, помогнете на някой изпаднал в нужда. Правете това, за което ви молят, а не това, което вие си мислите, че е добро и нужно на другия. Вземете участие в благотворителни дейности и направете поне едно добро дело. Започнатото с желание за печалба ще се провали.
Водолей
Днес хората с амбиции ще бъдат укорявани и притискани. Не планирайте важни преговори и бизнес инициативи. Избрали сте неподходящия момент за дискусии или за разговор с шефовете в посока на финансиране и повишение на заплатата. Родените във втората декада може да загубят много в желанието да спечелят на всяка цена. Конкурентите и опонентите ви се съюзяват.
Риби
Днес сме синхронизирани с космическия лъч на любовта. Давайте и дарявайте от сърце и душа, подкрепете някой в пътя му към по-добър живот и към личното му оцеляване. Жестовете ще ви се върнат. Днес до всеки от нас върви приятелско рамо. Може да получите чаканото странично финансиране. Подкрепете и децата по пътя на кариерното им израстване. Всеки прави своя избор.
telegraph.bg

Публикувана на
18 Юни 2024 година