Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бивши гаджета се сбиха заради еротичен клип

Бивши гаджета спретнаха истински цирк в Пловдив, заради еротично клипче в телефона. Мъжът започнал да я дърпа за косата, а тя викала за помощ. В крайна сметка пловдивчанинът бил задържан, след което глобен със 100 лв. за поведението си.

Двойката имала тригодишна връзка, след което се разделили. Пред броени дни мъжът отишъл до дома на вече бившата си приятелка и я помолил да остане у тях на дивана, защото не се чувствал добре поради солидното количество употребен алкохол. Та му позволила и той заспал на дивана. През това време жената взела мобилния му телефон и установила, че той имал контакт с друго момиче. Ядосала се, събудила го и го закарала до дома му.
Пловдивчанката имала на телефона си клип от интимен характер на бившия й приятел, за което той се притеснявал, че може да го разпространи. Първоначално не знаел, че бившата му била изготвила такъв клип, а след като научил се страхувал, че тя ще го разпространи.
Тъй като негов приятел му казал, че жената му е изпратила въпросния клип, пловдивчанинът се ядосал и решил да ѝ поиска обяснение и да изтрие клипа, който го унижавал. Той тръгнал към дома на бившата, като я видял в автомобила ѝ. Жената му пуснала клипа през прозореца и му оказала среден пръст.
Това ядосало пловдивчанина и той се качил върху колата ѝ. Започнал да тропа и удря с ръце и крака. Бившата пък започнала да вика за помощ и да натиска клаксона. Отзовали се служители и клиенти на близкия магазин.
През това време ядосаният пловдивчанин отворил шофьорската врата и се опитал да вземе телефона на жената, като я хващал за ръцете, главата и косата. Опитал се да я души, а тя от своя страна го захапала. Последвал сигнал на тел. 112, а свидетели на цирка се опитали да разтърват каращите се.
Телефона на бившата останал в ръцете му, но той се опомнил и преценил, че това което прави не е редно, поради което върнал мобилния. На мястото на инцидента пристигнали полицейски служители, които арестували мъжа.
Изправен пред съда той изразил съжаление за действията си и заявил, че случилото се няма да се повтори. Магистратите му наложили минималната глоба в размер на 100 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство./марица

Публикувана на
18 Юни 2024 година