Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Какво се случило с жена с 30 години брак, когато докоснала ръката на млад съсед

Млад мъж започна връзка с жена, която е с 23 години по-възрастна от него, стана неин учител в леглото и й помогна да се влюби в секса, пише Daily Mirror. През 2021 г. 53-годишната Доун Бакстър се развела със съпруга си след 30 години нещастен брак. "Трябваше да започна живота си отначало", спомня си тя.
Преместила се в сградата, където живеела сестра й. Неин съсед се оказал 30-годишният Антъни Смит, който работел като електротехник и модел. По това време тя била "буквално разбита": "Всичко, което можех да направя, беше да се завлека до работа и да се върна обратно. Обличах първата чиста дреха, която ми попаднеше, и сигурно съм изглеждала ужасно“.
Един ден, докосвайки случайно ръката на 30-годишния си съсед Антъни, тя усетила привличане: "Сякаш между нас протече електрически ток. Бях шокирана колко силно беше привличането".
Започнала да изпитва сексуално влечение към младия мъж, но не знаела какво да прави с появилата се страст. "Тези чувства на привличане бяха страшни за мен, никога не ги бях изпитвал. Бившият ми съпруг беше по-възрастен от мен и имах много малко опит с интимност или страст.
Краят на терзанията й дошъл, когато една вечер той почукал на вратата й. Изпаднала в паника. Точно в този момент се почувствала като 53-годишна девственица. Съседът обаче не се притеснил от неопитността й и я научил да "бъде честна в леглото". "Тогава се влюбих в секса", признава Доун.
След известно време станали двойка. Въпреки разликата във възрастта, приятелките на Доун и порасналите й синове я подкрепят страшно много. Понякога обаче се случва да се сблъска с неразбиране заради избора си. Строители в дома на младия й любовник я объркали с майка му. Антъни обаче изобщо не се притеснил. Той се навел и целунал любимата си.. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
19 Юни 2024 година