Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гъмов направи на нищо Славена Вътова, стана страшно

Станимир Гъмов направи на нищо Славена Вътова в ефир с едно свое признание, което, сигурни сме, нито тя е очаквала да чуе, още повече пък пред цяла България, нито зрителите на шоуто.
Популярният актьор си направи доста безвкусна шега с Мис България 2006 по време на поредния епизод от "Кой да знае", който предизвиква все по-голям зрителски интерес.
Освен закачките на Гъмов, същото прехвърча и между водещия Сашо Кадиев и Славена Вътова, която бе представена като Мис България, телевизионна водеща, модел и майка на две деца. Брюнетката влезе в отбора на Милица Гладнишка.
Малко, след като обяви участието на Славена, Кадиев я провокира с въпроса: "Кое е по-трудно - нашите въпроси или да облечеш чоропогащник на двете палави момичета?" Последва признание на Славена: "Това с чоропогащниците със сигурност е драма, защото те не обичат и трябва много бягане след тях, за да се случи това нещо. Обикновено ходят без, даже и през зимата, просто чорапки, поличка. Може да си сложат и дънки под полата, и на главата.
Това обаче даде повод на сина на Катето Евро да се усъмни, че ходят без гащи, но когато Славена отрече, Сашо не скри, че неговите не слагат такива под дрехите и побърза да уточни: "Това е временно, като станат на 16, ще ходят с трико."
Впоследствие Кадиев представи и този, който ще бъде част от тима на Христо Пъдев, по следния начин: "Кукленият актьор, който прави смеха на малки и големи, и това е причината Нова Загора да завижда на Стара Загора - комикът Станимир Гъмов!"
Кадиев обаче не се сдържа да "захапе" и него малко след това: "Кой е най-странния въпрос, който са ти задавали децата в кукления театър."
Защо 2006-а стана подгласничка на Славена Вътова, използва неуместен хумор Гъмов. Водещият веднага му припомни, че от тази година е тръгнала кариерата му, но Гъмов продължи с усмивка по адрес на Вътова: И оттогава я мразя, дори сега един срещу друг.
В крайна сметка той усети, че прекалява и опита да замаже положението с репликата: "Не, бе, какви въпроси да задават, аз не им давам шанс. Децата много питат, бе, Саше, и са шумни", което обаче май изобщо не му се получи./show.blitz.bg

Публикувана на
19 Юни 2024 година