Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Митьо Пищова пуснал питона още като тийнейджър

Димитър Маринов, когото всички познават като Митьо Пищова, скоро ще удари 70 г., но твърди, че все още прави бурен и редовен секс. Според него това е неговата съдба, защото произхожда от род на к*рв@ри.
„Дядо ми беше к*рв@р, баща ми беше к*рв@р и аз съм к*рв@р. Такива са в нашия род мъжете.“, казва Митьо по темата.
Той се връща над половин век назад в спомените си, когато е започнал да практикува секса. Първият му път обаче е бил почти изнасилване от негова страна, което става ясно от разказа му. „Бях на 14-15 г. и си бях харесал едно от момичетата в по-горен клас от училището в Габрово. Един ден я видях да слиза в мазето, издебнах я и я награбих. Пуснах питона, друго не помня нататък“, разказва Пищова.
Твърди, че мъжкото му достойнстов, което нарича „питон“, е дълго 24 см. Според него това е причината никоя жена да не може да му устои. Няма определен тип, но единственото му условие е да не е дебела. Макар самият той да прекара живота си като разплут дебелак, не обича закръглени жени да му бъдат обекти за секс.
Към днешна дата бройката от жени, минали през леглото му, е 4000. Разбира се, не е изключено тази бройка да е силно завишена, защото се вижда с просто око, че Митьо Пищова не е стабилен психически мъж.Уикенд, Crimesbg.com

Публикувана на
19 Юни 2024 година