Новина от категория България
Архив на публикациите

Новото гадже на бивш министър с чанта за 30 бона

Новата любима на бившия спортен министър Красен Кралев - Петя Велкова се изфука с изключително рядка чанта, която се продава само на световния елит, а цената й започва от 30 бона. „Hermеs Birkin“ е сред най-добрите и прочути чанти в света. Те са признак за стил, класа и лукс. Всяка холивудска звезда притежава поне една такава.
Чантата е изцяло ръчно изработена, като направата на една отнема около две седмици. Потенциалните купувачи, които искат да притежават чанта „Ермес“, трябва предварително да са си купили дрехи и аксесоари от марката на стойност поне 100 хиляди долара, за да се запишат в „листа на купувачите и чакат по две и повече години, докато дойде техният ред за чанта „Биркин“.
Цените на елитарния модел „Herms Birkin“ започват от 30 000 лева и достигат до $ 220,000. Той е кръстен на Джейн Бъркин - певица и модна икона от 60-те до 80-те години на миналия век. В момента у нас се продават и много ментета на модела - в сайтовете можеда се намерят фалшификати за по 500-600 лева, но аксесоара на Петя е истински убедени са в светските среди.
Очевидно и бившата моделка на „Плейбой“ Петя Велкова иска да изпъкне, носейки емблематичния аксесоар в оранжево, а партньорът й Красен Кралев, бивш спортен министър и настоящ депутат от ГЕРБ, не отказва никой от капризите на атрактивната блондинка. Според източник на Lupa.bg, чантата на Петя е купена не от бутика на "Ермес", а е втора ръка. Продавач на хитовия модел е рускиня, живееща във Варна, която вече изпитва финансови затруднения.
Петя и Красен се запознават чрез техни общи приятели. „Открихме, че имаме много общи теми за разговор, и някак логично нашите отношения продължиха. Разбираме се чудесно. Освен това с него много си приличаме. Съвсем нормална двойка сме. Красен е всичко, което съм очаквала да притежава един мъж. Той е изключително успешен човек, един от най-добрите ни спортни министри и това е доказано с постиженията в българския спорт“, споделя за голямата си любов към нея. Общият път на двете известни личности, родени във Варна, започва в началото на 2014 г.
Не толкова известен факт е, че новата изгора на Красен е работила в телевизията. Рравила кариера в Би Би Ти, „Канал 3“ и телевизия „7 дни“, като е водила основно светски предавания. Тя беше кандидат за народен представител от „Изправи се, БГ“ през 2022 г. Към днешна дата Велкова работи като бранд мениджър на магазин за диаманти. Дългокраката блондинка също е разведена.лупа

Публикувана на
20 Юни 2024 година