Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Отиде си "Нежният гигант"

Актьорът Тейлър Уили е починал на 56-годишна възраст. Звездата от сериала "Хавай 5-0", "Магнум" и бивш борец по сумо е бил открит мъртъв.
Причината за смъртта все още не е установена. Фенове на Уили изказват съболезнования в социалните мрежи. През голяма част от живота си Тейлър е пазил личния си живот за себе си, но колегите му го описват като "Нежния гигант".
Колегата му Петър М. Ленков разкри в социалната мрежа Instagram, че е съкрушен от новините, обещава да даде малко повече информация по-късно, тъй като на този етап не може да приеме тъжната новина.
Сестрата на Тейлър Уили - Алиса, сподели видео в социалните мрежи, където Тейлър играе различни семейни игри с близките си.
Алиса е споделила, че тъжи и празнува живота на своя брат и чичо на децата ѝ по начина, по който той самият би искал.
Фен страницата на сериала "Магнум" също официално съобщи на почитателите, че актьорът е починал, изразявайки своите съболезнования.
"Всички тъжат за неговата топлина и хумор, които са оставили ярка следа на телевизионния екран, както и за колегите му. Съболезнованията ни отиват за всички, които го обичаха. Алоха, Тейлър", пише на страницата.
Актьорът има две деца.

Публикувана на
21 Юни 2024 година