Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Матю Пери е убит?!!

Съединените щати полицията задържа и разпита известна жена във връзка със смъртта на Матю Пери, съобщава In Touch Weekly. Разпитаната била близка приятелка на актьора. Те се запознават, докато се лекуват от наркотична зависимост. Името й все още не е разкрито.

Известно е само, че тя стана известна благодарение на първия си брак. Американските потребители на социалните мрежи предполагат, че става дума за Кортни Лав, която мнозина все още обвиняват за смъртта на бившия й съпруг, музиканта Кърт Кобейн.
Според полицията заподозреният е бил с Пери по времето, когато му е станало лошо. При обиска са иззети телефонът и лаптопът на жената. Самата тя отрича да е замесена в смъртта на звездата и твърди, че не би навредила на приятеля си с наркотици. „Тя беше в пълен шок и нямаше представа за какво е заповедта за обиск. Наела адвокати и няколко пъти се срещала със служители на реда.
Припомняме, че Матю Пери почина през октомври миналата година на 54-годишна възраст. Тялото му е намерено в джакузи в дома му в Лос Анджелис. Криминалисти са открили в кръвта значителна доза забранено вещество кетамин, което е причинило сърдечен арест. Актьорът дълги години се бореше с наркоманията, но според негови приятели рядко можеше да остане „чист“ за дълго. Матю Пери спечели световна слава с ролята си на Чандлър Бинг в култовия сериал „Приятели“.
Полицията смята, че „интересно лице“ може умишлено да е дало на Матю смъртоносна доза от лекарството.телеграф

Публикувана на
22 Юни 2024 година