Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Миглена Ангелова се захласва по Галена

За всички "интелектуалци", чиито "интелект" стига до необмисленото мултиплициране на мантрата, че поп фолкът е виновен за липсата на високоинтелектуални произведения в съвременна България - този пост е специално за вас! Така започва поста си във фейсбук тв водещата, продуцент и отскоро дипломиран психолог Миглена Ангелова.
А следващите редове са свързани с едно от най-големите имена в родния поп фолк - Галена и най-новия ѝ музикален проект, който със сигурност ще провокира вълна от реакции.
Съвместните им кадри бяха последвани от доста коментари, защото на тях фолкдивата е с лице, обезобразено от жесток пожар. Разбира се, това е ефект, постигнат от топ гримьори специално за видеото към новата песен на изпълнителката. И все пак, снимката с двете дами е силно въздействаща!
А ето и как продължава поста на Миглена Ангелова:
"Факт е, че толкова професионализъм на едно място, колкото при заснемането на частта с моето много скромно участие в клипа на Галена, отдавна не бях срещала.
От грима и организацията до работата и професионалната дисциплина на самата Галена, на режисьора, на оператори и осветители - всичко беше перфектно. Нямаше глезотии и избиване на всевъзможни комплекси, нямаше звездеене.
По време на снимките потъвах в очите на Галена и имаше такова прекрасно усещане за човешко разбиране и единение, че мога да бъда само безкрайно благодарна за тези мигове. Благодарна съм и на себе си, че не принадлежа и никога няма да пожелая да принадлежа към отбора на псевдоинтелектуалците.
Просто имам щастието да познавам истински интелектуалци и сурогатите не ме трогват отдавна. Галена е красива, талантлива, умна, начетена, не се страхува да експериментира, има страхотно тяло - признайте го, не боли!".лупа

Публикувана на
22 Юни 2024 година