Новина от категория България
Архив на публикациите

Маги Халваджния ще съсипе Владо Зомбори, ще го прави лигавия Рачков 2

Владо Зомбори беше всеобщият любимец и безспорното откритие в миналия сезон на "Като две капки вода". Още от първата си поява на сцената той блесна с удивителни имитации, в които публиката се влюби. Мнозина обаче предупреждаваха, че тази бърза слава може да бъде вредна.
Напът са да се окажат прави. Маги Халваджиян, който го покани в шоуто, ще съсипе тотално кариерата му. Защото стана ясно, че на лесните пари не е лесно да се устои и че Владо лека полека загърбва актьорската си кариера.
Той ще се изявява като водещ на "Гласът на България" по Би Ти Ви - предаване, което макар и гледаемо, спада към така наречените халтури. Нито един от победителите - и в "Гласът на България", и в "България търси талант", не се е сдобил с мечтаната кариера след форматите, което отдавна ги е превърнало именно в това - във временно зрелище за публиката и в халтура.
"Жалко е, ако се изгуби такъв талант като Влади, жалко е, че се подлъга по акъла на Халваджиян, който си е оплел кошницата и не му пука, че може да подхлъзне поредния актьор като Димитър Рачков. Приятелката на Владо - Весела Бабинова получава награди за сериозната си актьорска работа, а той ще се лигави в тв форматчета. Жалко", коментират запознати.клюкибг

Публикувана на
22 Юни 2024 година