Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Венета Райкова най-после си намери мъж

Най-сетне настъпи краят на тишината в спалнята на Венета Райкова. Бившата тв водещата, която след развода с Тихомир преди 6 години остана сама, вече има сигурен мъж до себе си и дори си позволи да го покаже в мрежата.
На стори, макар и за кратко, Венета представи новата си половинка по време на вечерята им в изискан ресторант, пише Интриги. „Наздраве за лятното слънцестоене – магично“, написа Райкова, снимайки уж само луксозната маса, а на заден план се вижда мъж, облечен в черна риза.
Кой е тайнственият мачо, засега остава загадка, но със сигурност отношенията им са сериозни, след като блондинката решила да го покаже в мрежата.
След развода с Тихомир тя не е имала мъж до себе си. Макар често да подчертаваше пред своите последователи, че използва силния пол само за секс, никой не й се връзваше на лъжите и за всички беше ясно, че е хванала паяжини.
Според нейни близки Венета избивала комплекси, защото никой мъж не искал да си има вземане-даване с нея. Но както се казва – за всеки влак си има пътници и по всичко личи, че Райкова най-сетне намери на кой да се вози…хотарена

Публикувана на
22 Юни 2024 година