Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в съботния ден

Видяна: 5040 пъти

Овен
Пълнолунието превъзбужда и провокира грешен избор на посока и цел. През уикенда Луната от Козирог е в опозиция на Слънцето от Рак, семейните и професионални отношения са противопоставени. Една командировка ще ви донесе повече лични проблеми и ще задълбочи конфликта у дома. Не замествайте колега, не отивайте в крайности, съобразете се с партньора.
Телец
Днес за вас действа пръстът на съдбата. Пълнолунието в хармоничния ви Козирог ще изпълни сърцето с обич и ще напълни ръцете с благини и придобивки. Нещата ще се казват точно и направо, няма да има недомлъвки в чувствата, а работата, която трябва да се свърши ще ви донесе пари и перспектива за развитие в бъдеще. Днес правите връзка и с бъдещи партньори в бизнеса.
Близнаци
Днес Луната вече излиза от хватката на пълнолунието. Енергията е хармонична, природата се стреми да запази статуквото, направете го и вие. В този ден е добре да преговаряте, да подновите обети и дейности, да пренасочите, утвърдите и стимулирате връзките си в желаната и за двете страни посока. Браковете сключени днес и утре ще бъдат покровителствани от висшата любов.
Рак
През уикенда Луната от Козирог е в опозиция на Слънце, Венера и Меркурий от Рак. Както и да постъпите днес ще има недоволни, обидени и ощетени, особено ако оставите любовта да ви чака. Това са най-добрите дни в месеца за предложения и сключване на брак, но е вероятно да тръгнете по пътя на изневерите и неглижирането на семейния живот заради приятелите. Останете с любимите.
Лъв
Днес и утре е време за любов и брак, карайте по съкратената процедура, направете предложение и не отхвърляйте такова. Интимните връзки са под закрила на висшата любов. Може да се разберете и по най-трудните въпроси. За родените в първата декада днес действа пръстът на съдбата. Всяка среща е от значение, проведените разговори дават нови насоки и стимулират личната ви активност.
Дева
Пълнолунието пълни потребителската ви кошница, но и чувствата няма да бъдат излъгани. Ден на активно любовно привличане, може да срещнете и да се обвържете с човека, който ще ви подкрепя и обезпечава в пътя напред. Бъдете активни и търсещи. Покрай работата, която движите може да срещнете и бъдещите си партньори. Не отклонявайте приятелските покани и предложения.
Везни
Пълнолунието засяга болезнено чувствата и живота на родените в първата декада. Луна, Слънце, Венера и Меркурий сключват пречупващи аспекти с вашето Слънце. Ще бъдете болезнено засегнати в любовта. Чувствате се изключени и ощетени и в сделките. Може да разберете за предателството на близък, а и този, когото сте обичали се обвързва с друг. Ще си поплачете.
Скорпион
Хармоничен, ведър и балансиран ден. Всичко предприето ще ви донесе щастливи мигове заедно, срещи с приятели и с голямата любов. Оставете на заден план служебната амбиция, подредете дома и семейните дела, изпълнете обещанията, които сте дали на близките и децата. Не влизайте в излишни спорове, туширайте скандалите в зародиш. Днес крясъците разболяват и вредят повече от друг път.
Стрелец
Ден на откровение за правилния избор. Сключените бракове ще бъдат покровителствани от любовта и ще траят дълго, дори да имат проблеми в началото. Породата се стреми към хармония и ред, време е да подредите живота и връзките си така както го усещате и разбирате. Не влизайте в конфликти, търсете компромисния вариант и опитайте да разберете другата гледна точка.
Козирог
Днес родените в първата декада вървят срещу собствените си интереси, ако обръщат внимание само на работата и загърбват нуждите на семейството, любимите и децата. Включва се каналът на любовта, сменят се приоритетите и ако до вчера сте мислили за едно, днес трябва да мислите вече за друго. Загубите ви ще са повече от екстрите, ако днес обърнете гръб на любовта.
Водолей
Ден на сърцето и любовта. Протягаме ръка към тези, които обичаме и заедно тръгваме напред. Направете жестовете, които другите очакват от вас. В момента стартирате дългосрочна програма в семеен план, която ще се отрази положително и на професионалните ви амбиции и интереси. Добре е и за прочистващи тялото процедури. Време е да се мисли и действа в по-далечна перспектива.
Риби
Денят се свързва с човешката душа, с копнежа ни за любов и взаимност. Астралното и физическото ни тяло са в синхрон. Светъл, чист и балансиран ден носещ късмет на решилите да се обвържат. Ще бъдете привлечени от личната си половинка, може да откриете точния човек, с когото да живеете или работите в бъдеще. Доверете се на интуицията, не оставайте в рискова среда, крясъците разболяват.
telegraph.bg

Публикувана на
22 Юни 2024 година