Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Мъжете в Пловдив благославят зам.-кметицата по транспорта, отървава жените им от тежка хронична фригидност

Зам.-кметицата на Пловдив, под чиято диригентска палка се движат автобусите в градския транспорт, е най-благославяната общинарка в момента. „Добре, че беше тя! Благодарение на нея жена ми вече постоянно е като в първа брачна нощ. Да е жива и здрава, цял живот да зам.-кметува!”. Така ръка й целуват мъжете, чиито законни половинки са се отървали от тежката си хронична фригидност. Съпругите им пък, благодарни, сами я рекламират пред закъсалите в това отношение: „Ама, какво още се мотаеш, виж мен как ме оправиха!”.
Динко ПЕТКОВ

Най-голямата сензация на тазгодишните номинации за Нобелова награда за медицина, вероятно, ще бъде пловдивчанка. Въпреки че не е доктор, тя е с главна заслуга за справянето с такъв бич при семейните двойки – фригидността на дамите. В спалните под тепетата вече не е като в хладилник. Пловдив може да стане световен център за масово оправяне на фригидни жени. Потоци от дами с фригиден проблем от страната и чужбина ще се насочат под тепетата. С надеждата да не бъдат повече ледени висулки в брачното ложе. А да бъдат отново онези горещи морски сирени.
Сексуалното им възкръсване няма да става под въздействието на хирургичния нож на култов пловдивски хирург. Нито пък с някаква скъпа терапия в турско болнично заведение. Даже и хапче аналгин няма да е нужно да пият.
Просто се качват в някой автобус от градския транспорт през летните горещници. Срещу билетчето от едно левче най-много след три-четири спирки вече няма да има и помен от техния сексуален проблем. Вътре температурата е такава, че, приемайки я, те толкова ще се нагорещят, че ще се отърват от фригидността си поне до следващото лято.
По-тежките случаи най-много да се охарчет с още едно левче, повтаряйки процедурата. Даже и най-безнадежните след едно трето возене в масовия пловдивски транспорт, вече ще бъдат разпалени като ромско кюмбе.
В оприличаваните на душегубки от постоянно мрънкащите пловдивчани автобуси , страдащите от ревматизъм, например, на сто процента ще бъдат изцерени. Ако са се качили с бастун от началната спирка, да не казваме на автобус кой номер, за да не му правим безплатна реклама, още преди крайната, те ще скокнат да слизат. Забравяйки бастунчето си, защото повече няма да им е нужно. Лумбаго, ишиас, болки в дванайсетопръстника, даже и от тринайсетопръстника, всякакви запушени канали, перманентен запек или обратното, проблеми с кръста и куп още болежки също ще бъдат премахнати - само срещу едно билетче от левче.
Ръководеният от адвокатката градски транспорт през летните месеци има и друга социална функция. Ако между Него и Нея вече е настъпила някаква хладина в отношенията им, тя моментално изчезва. Стига охладнелите емоционално заедно да се качат в някой градски автобус. Така ще се разгорещят, че бъдат като за цял живот слепени един за друг на слизане.
Ако пък дамите ползват някой градски автобус тип щъркел, очаква ги усещане, което отдавна не са изпитвали. От непрекъснатото друсане те ще бъдат толкова „одрусани“, сякаш са имали разтърстваща семейна нощ.
Многократният им оргазъм е гарантиран.
Домакините пък няма нужда да включват печки или да палят огнища пред блока, за да правят зимнина. Взимат някой автобус, примерно, от Централна гара, носейки със себе си казана с бурканите. Докато слязат някъде в ЖР „Тракия”, компотите или конфитюрът ще бъдат сварени.
Вечно забързаните работохолици няма да има нужда да губят време да ходят по заведения на обяд. Носят си тиганче и няколко яйца, качват се в автобус и за няколко минутки омлетчето ще им е готово. Става и за припечени филийки с масълце и чубрица.
Къпещите се веднъж месечно, за да пестят от тока за бойлера, вече могат да си взимат душ всеки ден. Качват се със съд с вода, слизайки на спирката си, тя ще е достатъчно нагорещена, че още на място могат да се окъпят.

Публикувана на
22 Юни 2024 година