Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Пощуряла фенка с рекорд на Гинес

Пощуряла фенка се нашари цялата с лика на световна знаменитост. Тя посвети цели 18 татуса на звездата. Това й отреди място в Книгата за рекорди на Гинес.
Тя е от Канзас, САЩ успява да поставо новия световен рекорд за "най-много татуировки на един и същ музикант върху тялото" с 18 портрета на легендарната певица Мадона.
Тара Бери е фенка на изпълнителката от 1983 г., когато поп иконата пуска хита си "Borderline", но започва да си прави татуировки с нейно лик едва през 2016 г., по времето, когато изпълнителката активно търси фенове, които имат нейни татуировки по телата си, за да се появят в някой от нейните видеоклипове. Тара искала да го направи от известно време и това ѝ дало допълнителен стимул, но не знаела, че това е едва началото. В крайна сметка тя си прави цели 18 татуировки на Мадона, което е достатъчно, за да получи рекорд на Гинес.
"Често ме зяпат. Всякакви хора докосват ръцете ми или питат дали могат, някои ме хващат за ръката много ентусиазирано. Приветствам всичко това", казва Тара пред "Рекордите на Гинес". "Много, много хора ме питат дали могат да ме снимат. С удоволствие се съгласявам."
Тя започва с два дизайна, но след това чува за Ники Патерсън, бившата носителка на световния рекорд за най-много татуировки на един и същ музикант, която има 15 портрета на Еминем, татуирани на тялото ѝ. Това заинтригувало Тара и след като го обсъжда с татуиста си, решава, че може да подобри постижението на Патерсън.
Интересно е, че повечето от татуировките на Бери са направени за период от шест месеца, през които тя се е нашарила в рамките на 110 часа и е вложила малко под 10 000 долара.
Тара Бери признава, че майка ѝ била "смаяна" от постоянните произведения на изкуството по тялото ѝ, но приятелите ѝ пък одобрявали. Татуировките на Мадона изобразяват емблематични моменти от дългогодишната й кариера, включително противоречивата ѝ целувка с Бритни Спиърс и емблематичната ѝ снимка с Лолипоп.телеграф

Публикувана на
22 Юни 2024 година