Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Извратеняк дебне момичета в градския транспорт, засечен е в Кючука

Извратеняк дебне непълнолетни момичета в градския транспорт в Пловдив. За това алармира живуща в квартал "Кючука", като по нейни думи мъжът мастурбира пред децата в автобусите, след което слиза на последната спирка и хваща следващия автобус наобратно, вероятно със същите намерения. Жената твърди, че въпросният тип е изплашил собствената й дъщеря, като публикува и негова снимка.
"ВНИМАМИЕ!
Мъж показно мастурбира пред дете в автобус номер 7 към последната му спирка (Овощарския институт) !
Вчера към 18 часа се е возил до последната спирка на автобус 7 и е изплашил много дъщеря ми ( на 14г) . Слиза на последната спирка и веднага се качва на следващия автобус обратно", пише уплашената пловдивчанка.
Постът й предизвика огромно възмущение в групата "Забелязано в Кючука". Неколцина разкриха, че са засичали извратеняка и в други линии на градския транспорт.
"Аз съм виждала а в 17. Като съобщих на шофьора, той започна да ми "споделя" негови ежедневни проблеми", твърди друга жена.
"За жалост и аз съм се натъквала на такава гледка в 11...", споделя още една потребителка. Един от мрежата пък твърди, че го познава. "Това е Никсъна.. този ми е градски .. верно не му стигаше акъла ама чак толкоз", пише той.
"На тоя боя му е малко! Направо публично да му отрежат "атрибута". Нещастник"; "Ужас,сега защото е и лято и има много женска плът на показ и още повече полудяват някои"; "Боклук долен"; "А мъже няма ли да го ступат на място?", са само част от възмутените коментари в социалната мрежа.

Публикувана на
23 Юни 2024 година