Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Изгонен ли е от жена си Манол Пейков, спипан в онлайн връзка с влюбена в него холивудска звезда!?

Маститият пловдивски депутат Манол Пейков е бездомен, преспивал където свари, носи се махленски слух. Според мълвата бил посреднощно пропъден от законната му половинка. Вбесена, тя демонстративно го изхвърлила от семейния им апартамент с бохчичка лични дрехи, обявявайки: „В тази къща място за разгонен по холивудска кучка няма!”. И така му тръшнала вратата, че цялата кооперация се наклонила като кулата на Пиза.
Динко ПЕТКОВ

Клюката е, че оказалият се на улицата депутат звъннал най-напред на партийното си началство в ПП-ДБ. „Ало, удобно ли е?”, притеснено се заизвинявал той. „Вапцах я! Снето ми е семейното доверие. Жената ме изпъди!”, - изплакал той какво го е сполетяло. „Не, не, не е заради друг мъж. Аз сгазих лука. Хвана ме с Анджелина Джоли онлайн! Да, да, казвах й на Джолито, че съм обществена личност и трябва да сме по-внимателни, ама тя не слуша– бил съм Мъж на годинана, Лицето на Пловдив, впечатлило я, че съм дългопишковец, евроатлантик та дрънкам, имала чувства, не можела да ги сдържа! Жена, какво да я правиш!”, обяснил Пейков ситуацията.
Заклел се, че поддържал тази връзка единствено когато събирал онлайн пари за още генератори за Украйна и да си купи за личната фондация някоя друга къща в Северна Македония. Тя попаднала на фейсбука му. Успяла да влезе във връзка с него, пращайки му непопълнен чек за генераторите и новата къща. Била страшно нещастна. Той се опитал да я успокои, изпял й на онлан ушенцето й „Крокодилът Гена“. Тя още повече се захласнала по него. „Какво да я правя, вързах й се на акъла, взехме да си чатим. И на – жена ми ме спипа. Страшен скандал направи. Взе да крещи: „Избирай! Или аз, или Анджелината!”. И се затръшка. Не успях да я убеда, че няма нищо сериозно от моя страна в случая. Просто проявявам деликатност. Не мога така от раз да й заявява, че не е мой тип и няма бъдеще във връзката ни. Това съвсем ще я съсипе, горката”, обяснил в какво конфузно лозе е попаднал. „Да, да, кофти е, ако се разчуе, ще използват компроматно това мое залитане с Анджелинка! Ще обявят, че пак съм бил подпийнал и съм тръгнал да си чатя с първата срещната холивудска звезда. Ще се отрази фатално на имиджа ми, ще ме изкарат холивудски коцкар, мамка му как загазих! Не, няма как да се потули! Работата ще се разчуе! Не знам кой край да хващам! Дали няма да е най-добре, докато всичко отшуми и жена ми се кротне, да замина доброволец на фронта в Украйна?. Зеленски ще ми ходатайства?”, не бил на себе си Пейков, хванат в интернеткалъп с кинопримата според приказките в махалата.
Пълно информационно затъмнение има около този конфузен случай. Отвсякъде отричат той да има дрязга с жена си на тема Анджелина Джоли. Слух е, убеждават ни.
Съседка обаче била чута да намила на мъжа си: „Закопчей си най-после разгонения дюкян, бе! Виж, Манол Пейков удари джакпота, онлайнува си директно с Анджелина Джоли. А на теб ти потичат лигите, като видиш повлеканата на комшията да си простира гащите на тересата !”.

Публикувана на
24 Юни 2024 година