Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кобилкина срам няма

Всичко бяхме чували и виждали от Наталия Кобилкина, особено трактатите за любимия й "членчик", но не бяхме виждали да го гали. Е, и това "чудо" се случи, а Нати специално пусна снимка в мрежата - ухилена до уши. И как няма да е ухилена, като въпросният "питон" е с огромни размери, дори за нея...
Кобилкина е в Италия, където попадна на находка точно като за нея - паметник на мъж с огромен фалос. И, разбира се, моментално го гепи. Нищо, че на самата екскурзия тя не е с приятелки, а с ново гадже.
Това обяви лично като написа над фотото, че когато един истински "мъжкарски мъж" иска да й покаже Италия, пред нея започвали постоянно да изникват фалически символи и послания... Е, сещаме се какво е правила после на гаджето си в хотела.
Твърдо отказва да покаже въпросния мъжкар, нито да разкрие нещичко за самоличността му. Вероятно, защото това ще е просто краткотрайна афера - както декларира тя преди седмици, не била готова за обвързване, не била и жена за един мъж и затова предпочитала да се радва на живота без обещания и планове за връзки.
"Всеки втори мъж, който ме срещне, моментално ми предлага да се женим. Много искат да се женят за мен, но аз не. Два брака съм имала, стига ми толкова засега. Пък, кой знае - някой ден, ако поискам да съм отново съпруга, това е най-лесното", смее се Кобилкина.клюкибг

Публикувана на
24 Юни 2024 година