Архив на публикациите

Розовият екип на Германия прави фурор

Фланелката за гостувания на националния отбор на Германия в розово и виолетово прави истински фурор на Евро 2024, като надхвърля многократно прогнозите за продажби на концерна "Адидас".
Основният екип е в бяло и с цветовете на знамето на раменете, резервният екип обаче съвсем не е класически и предизвика критики при представянето си през март. Тази фланелка не отстъпва по продажби на титулярната, което е "изключително", твърди говорителят на "Адидас" Щефан Пурше.
Според статистиката обикновено 8 от 10 продадени фланелки на Германия са в класическия бял модел, но този резервен екип е "най-продаваният в историята", съобщиха и от федерацията. До момента германците са залагали основно на зелено, черно или червено като резервни цветове.
Тези фланелки вече са изчерпани, като се чака ново зареждане във фен магазините от вторник. В последните дни се установи, че има хора, които купуват по няколко фланелки на пазарни стойност от 100 евро и веднага ги пускат в продажба онлайн с 50% увеличение./лупа

Публикувана на
25 Юни 2024 година